Kako pa tebe tvoj dragi mmm ... crklja?

Po načinu, kako v tebi prebudi roj metuljev z žametnimi krilci, lahko sklepaš, kakšen odnos ima do vajinega razmerja, seksa in ljubezni nasploh.

Kako pa tebe tvoj dragi mmm ... crklja? (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2017

S prsti ti gre skozi lase

Veliko te boža po glavi, a še najraje se s prsti zakoplje v tvoje lase. Tvoj ljubimec je čutna zverinica, ki ne ločuje seksa in ljubezni.

V postelji je strasten, nikoli ne hiti in se nikoli ne ponavlja. Za fanta s fetišem na tvoje lase moraš biti dovolj pogumna in samostojna.

Pozabi na kruh s pašteto – z njim boš okusila vse eksotične jedi (tipček si namreč upa pojesti tudi tisto strupeno japonsko ribo, ki jo zna pripraviti samo pet kuharjev na svetu)!

Poljublja te na čelo

Če ne maraš romantike, ni pravi zate! Našla si občutljivo dušico. Skuhal ti bo večerjo, te povprašal po tvojem dnevu, te potolažil, če bo treba, in te potem odnesel v posteljo (ob katero je že prej namestil svečke).

Ob njem boš imela občutek, da imaš vsak dan rojstni dan. Idealen fant je – nežen, ljubeč, pozoren.

Mogoče boš opazila, da je v postelji pasiven, a ne skrbi: ob prvem znamenju, da ti nekaj ni prav, bo obrnil ploščo, ker ti rad ugodi.

Skoraj ti polomi vse kosti

Fant, ki te tako močno objema, je zelo zaščitniški. Čeprav si samostojna punca, si bo zate želel skrbeti v vseh pogledih. Tvoj jok ga ne bo prestrašil, nasprotno: če bo ugotovil, da si ranljiva, bo še bolj tvoj.

Glavni bo poskušal biti tudi med rjuhami. Če se mu boš uprla (najbrž se boš morala, da ne bo vse po njegovem), te bo upošteval, ker je konec koncev zanj najpomembnejši tvoj užitek. Si že kdaj sploh slišala tako dobro novico?

Vedno te drži (vsaj) za roko

Celemu svetu hoče pokazati, da te ima rad. Tega ne počne zato, ker je posesiven, ampak ker je ponosen, da je tvoj fant.

S tabo bo zgradil zelo tesen odnos. Če si še v fazi čebelice, ki leta s cveta na cvet, mu naredi uslugo in se pravočasno poslovi.

Fant, ki stalno išče tvojo roko, je izrazito monogamen, takšnih pa je ravno za vzorec.

Od tebe si želi zakon, družino in nenazadnje to, da ga vedno gledaš naravnost v oči in mu govoriš resnico.

Preberi še: 3 stvari, ki jih vsi moški potrebujejo v zvezi (a po njih ne znajo vprašati) ali pa "Zato sem nehal osvajati 20-letnice" (iskren zapis našega novinarja)