Kaj nam povedo njegove rjuhe?

Če želite pokukati v njegovo glavo, si dobro oglejte njegovo posteljo, mi pa vam bomo pomagali dešifrirati sporočila, ki nam jih posredujejo rjuhe, na katerih počiva njegovo telesce.

1. 2. 2005

Bela

Moški, ki se odloči za nebeško belo posteljnino, si ne želi nikakršnih spon, želi uživati le v neizmerni svobodi. Pri seksu ga najbolj vzburja lov, zato mu vedno predstavljajte plen, za katerega se bo moral truditi, da ga ujame.

Svetla

Kdor koli se obdaja s svetlimi, močnimi in žarečimi barvami, je zagotovo ne ustra- šen raziskovalec in iskalec avantur in vznemirljivih dogodkov.

Zemeljski toni

Tip, ki ljubi nevtralne barve, kot so rjava, oker ali siva, vam bo v posteljni akciji pripravil vse prej kot povprečno sivino. Zakaj? Ljubitelj naravnega je v postelji ponavadi prava žival – pomislite na surovo, prvinsko strast.

Vzorci

Žrebci, ki izberejo črte, karo ali druge vzorce, so odprti in prilagodljivi. In nikakor niso sramežljivi. Od tistega, ki je izbral živahne rjuhe, lahko pričakujete tudi živahno dogajanje na njih. Prevod: Bodite pripravljene na erotično eksperimentiranje.