Danes razglasimo Cosmo mistra!

Danes zvečer bomo dobili novega Mistra Slovenije in prvič tudi Cosmo Mistra, ob 20.00 uri bomo v klubu Cirkus na finalnem izboru izmed deseterice finalistov okronali najlepšega v deželi.

Jurij Rugani - le kdo bo njegov naslednik? (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
28. 5. 2014

Zgodba o iskanju naslednika aktualnega Mistra Slovenije Jurija Ruganija bo jutri dobila epilog in z novim nazivom se bo lahko pohvalil eden od finalistov, ki že nekaj mesecev skrbno vadijo in trenirajo na različnih področjih. Za glasbeno vzdušje bo na izboru poskrbel DJ Dey.

Za svojega favorita lahko sodeluješ vse do zadnjega trenutka, na uradnem FB profilu misterslovenia.com so objavljene uradne fotografije finalistov in lahko pod fotografijo izbranega ali priljubljenega kandidata zanj vse do 20. ure oddaš svoj glas. Kandidat, ki bo izbral največ glasov, se neposredno uvrsti v TOP 5 super-finale tekmovanja MISTER SLOVENIJE 2013.

Finalisti: Aljoša Kuzmanovki iz Ljutomera, Bojan Radusinović iz Velenja, Mitja Nadižar iz Lucije, Matic Pogorelec iz Kočevja, Domen Mihelič iz Velenja, Jakob Horvat iz Spodnjih Dupelj, Dmitrij Halužan iz Pragerskega, Goran Krajcar iz Izole, Nejc Zidar iz Velikih Lašč in Klemen Zagorščak iz Celja.