Izbrani finalisti za Mistra Slovenije

Minulo soboto se je v klubu Cirkus za mesto med 10 TOP finalistov borilo petnajst lepotcev, ki so očarali tako komisijo kot razgreto publiko.

Strokovno komisijo so sestavljali Anamarija Avbelj, Jure Rugani, Adrijana Brečko, Bojan Ilijanič in Polona Jambrek. (foto: Luka Brataševec) Luka Brataševec
1. 4. 2014

Postavni fantje so na oder ljubljanskega kluba stopili kar štirikrat, najbolj pa so predvsem nežnejši del občinstva navdušili ko so odvrgli skoraj vsa oblačila. V kopalkah in spodnjem perilu so polfinalisti dokazali, da so še kako postavni (nič ne bi škodilo, če bi bil finalni izbor na morju, kajne!). Program sta povezovala nadvse simpatična modna mrha Manja Plešnar in še vedno aktualni mister Slovenije Jure Rugani, ki je bil tudi član komisije. Poleg njega so o finalistih odločali še Bojan Ilijanič, mister universe Slovenije, Anamarija Avbelj, miss universe Slovenije, in Polona Jambrek, voditeljica Pop Ina ter Adrijana Brečko, kio je zastopala naše  rožnate Cosmo barve.

Poleg postavnih fantov so za zabavo poskrbeli še plesalci Denisa Vučaka, ki slišijo na ime DensCity, in izjemna akrobata Filip in Blaž. Za glasbene minute pa sta poskrbela mlada vokalista Nino Ošlak in Martina Šraj.

Finalisti: Aljoša Kuzmanovki iz Ljutomera, Bojan Radusinović iz Velenja, Mitja Nadižar iz Lucije, Matic Pogorelec iz Kočevja, Domen Mihelič iz Velenja, Jakob Horvat iz Spodnjih Dupelj, Dmitrij Halužan iz Pragerskega, Goran Krajcar iz Izole, Nejc Zidar iz Velikih Lašč in Klemen Zagorščak iz Celja.

Novi mister Slovenije in Cosmo mister bosta znana zadnjo sredo v maju, ko se bo zgodil veliki finale prav tako v klubu Cirkus. Pred tem finaliste čaka še nekaj aktivnosti, ki bodo fante postavljale na preizkušnje in morda že razblinile dileme organizatorjev in članov strokovne komisije.

Foto: Luka Brataševec

Izbrani finalisti za Mistra Slovenije