Dragi Božiček, ker sem bila pridna ...

Pisemce si napisala, Cosmo pa ti svetuje, da za vsak primer (včasih se kakšno pismo izgubi) uporabi še telepatijo: ves mesec ga v mislih pošiljaj v tisto in tisto trgovino po tisto in tisto stvar: draguljarna Tiffany, Tiffany, Tiffany, diamantni uhani, uhani, uhani, hvala ljubi, ljubi, ljubi . . Tako pridna pa spet nisem bila . .

1. 12. 2005

Kar si si želela

Odprla si darilo in ugotovila, da je telepatija delovala. Ali tvoj Romeo res obvlada branje in prenos misli ali pa je petnajst milijard namigov, s katerimi si mu zelo diskretno postregla med razlaganjem, kako je prijateljica dobila za rojstni dan tako super iPod in podobno, padlo na plodna tla. Ni kaj, imaš pozornega fanta in mogoče ne bi bila slaba ideja, da ga obdržiš.

Česar si nisi želela

Bingo! Dobila si medvedka v naravni velikosti z napisom ‘Ti si moj sonček’, tri kitajske plastične angelčke, ki pojejo sveto noč, skodelico s tvojim imenom ali, še huje, njegovim, in termofor v obliki srčka. Njegovemu darilu vsekakor ne moreš očitati pomanjkanja volumna, vsekakor pa mu manjka domišljije. Če se je zgodilo prvič, ohrani mirno kri, sicer pa . . Odločaj se na podlagi tega, kako dober je v postelji.

Kar si potrebovala

Že si hotela godrnjati, a če dobro pomisliš, je palični mešalnik zelo seksi darilo. Lep, dizajnersko oblikovan palični mešalnik je pravzaprav zelo – cosmo. Vse druge bi zanj ubijale! Dejstvo je, da je tvoj fant skrben. Opazil je, da v avtu nimaš kompleta prve pomoči in si ga zdaj pač našla pod jelko. In? Vsekakor bolje to kot parfum, ki ti ne bi bil všeč.