Cosmosredica: Žiga Fermentin, 22, Jesenice

S fotografinjo sva si namakali noge v bazenu, ko se je nad nama naredila senca: 95 kil mišic na 193 centimetrih bi zaleglo kot pošten dežnik, če se Žigi usta ne bi raztegnila v nasmeh, zaradi katerega je pametno nositi očala.

26. 7. 2010

Žiga obožuje ženske.

Sicer so mu bolj všeč temnolaske, raje malo višje kot nižje … in ne preveč okrogle, bi pa, če bi se pred njim znašla naravna, odprta in čisto nič domišljava seksapilna blondinka, ki bi jo moral postaviti na pručko, da bi jo lahko poljubil, najbrž hitro naredil izjemo. Ni torej nujno, da si Alessandra Ambrosio ali Miranda Kerr, bo pa nekoliko lažje, če si. V Celovcu bodoči model študira ekonomijo.

Zdaj je na njegovi kozmetični polički še krema za mozolje (pri najboljši volji na njegovem obrazu nisem opazila niti enega), ko bo ‘velik’, pa bo milijonar (ne upoštevajte pri končnem glasovanju, op.
a.). Pravi, da je srčen, pošten, na ‘izi’ in vedno pripravljen pomagati: je namreč dežurni odpiralec kozarcev kumaric in marmelad doma ter v bližnji okolici. Zaveda se, da se vsak človek lahko osreči predvsem sam in da je prvi korak v glavi. Njegova največja vzornica je njegova mami, rad ima hip hop in house pa – oh, ja – parfum Bulgari Blu, skladno z barvo njegovih sanj – meja je samo nebo!

Za nepoboljšljive astrologinje pa še njegov rojstni datum: 13. 7. 1987. Veselo računanje … če bi rade izvedele še več.

Prijavi še ti svojega!

Na spletni naslov cosmopolitan@adriamedia.si pošlji fotografijo svojega nominiranca, na las podobno tejle (zgoraj brez!), pripiši njegovo ime, starost, kraj bivališča in njegovo telefonsko številko. Zaupaj nam še, kako se je dokopal do tako fantastične postave – smo pač radovedne. Nominiranci morajo biti polnoletni in pripravljeni priti na fotografiranje v Ljubljano. Če bo njegov telefon v kratkem zazvonil, si – oh ja – imela prav

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri