Cosmosredica: Tomaž Caserman, 31, Kamnik

Usodna kombinacija: trenutno samski igralec, ki se je na odru že poročil, je tudi slaščičar, ki bi znal spackati skupaj poročno torto.

26. 5. 2011

Svojo igralsko kariero je začel v Šentjakobskem gledališču in ravno je posnel film Prelomnica, ki si ga boš v kinu lahko ogledala naslednje leto.

Veliko nastopa v TV-reklamah, a ker ne moremo delati reklame za druge izdelke razen zanj, naslednjič med njimi ne preklopi na drug program. Če bo nekoč še producent, bi v svojem filmu kot glavno igralko najraje angažiral Jessico Albo, kot glavnega igralca pa – v imenu varčevanja – kar sebe.

Radiatorčke si je pridelal s športom in smehom. V tem obdobju veliko teče, ker ima rad polno kondicijo in prazno glavo. In ker izpolnjuje oba pogoja, smisel za humor in hitrost, ki ju potrebuje za tradicionalni jesenski cosmo tek v plavutkah, ga že vnaprej prijavljamo nanj.

Njegova edina življenjska nuja so potovanja.

Veliko mu je dala Amerika, kjer je tudi pol leta delal na ladji in spoznal, da služba ni samo nabiranje ur. Zdaj ga vleče na pustolovsko potovanje v Kenijo – že zdaj ve, da se bo po njem v Slovenijo vrnil vsaj malo drugačen.

Zelo prepričano še pove, da najboljše punce rastejo na vasi. Tako preproste, da znajo uživati v vsaki stvari. Zaljubil se bo v tisto, ki bo imela energije za izvoz, ki bo vedela, kaj hoče, in ji bo ideja o Keniji med Masaji bolj domača od kavitacije.

Drugače pa mu največ v življenju pomeni iskrenost. Iskrenost do sebe in do drugih. Tomaž igra samo na odru. Ker je iskreno življenje lahko in simpl.

Prijavi se še ti!

Na spletni naslov cosmopolitan@adriamedia.si pošlji svojo fotografijo, na las podobno tejle. Zaupaj nam še, kako si se dokopal do tako fantastične postave – smo pač radovedne. Ne bo zastonj – tvoja sta enoletna naročnina na katerokoli revijo iz naše založniške hiše in parfum. K zaroti vabljene tudi bralke – poznate pravega?

Besedilo: Tina Torelli, fotografije: Aleksander Štokelj, promocijski material