Cosmosredica: Matej Kunstek, 20, Novo mesto

Aktivist društva novomeških študentov, animator na absolventskih izletih, didžej, študent obramboslovja in bodoči (mogoče) častnik rad … govori. Se tudi tebi zdi, da je t. i. cosmo bejba dobila resno moško konkurenco?

31. 3. 2011

Mateja smo dolgo masirale za fotografiranje. Da je prav, da je popustil, je spoznal še isti trenutek, ko je stopil v roza udobje Cosmo uredništva. Nič ni bolelo, nič pikalo, nič ni srbelo.

Med vikendi Matej kot DJ Jeln v glavnem na žurih luštnim puncam izpolnjuje glasbene želje. Včasih pa to, izjemoma, stori tudi med tednom: super vesele smo bile vabila na koncert skupine Dan D, ki bo v okviru Cvičkarije 20. aprila žagal v Križankah.

Njegova mama pravi, da je hiperaktiven – in mame že vejo. Njegova glava dela tri izmene dnevno. Sanjači pač nikoli ne spijo, če že, pa so njihove sanje tako žive, da jih zjutraj samo podaljšajo v dan. Doma, od kar ima tisoč in eno stvar, pere samo še perilo in je nedeljsko kosilo. Popoldanski spanec – jasno – odpade, ventile pa si odpre z metanjem na koš v rekreacijski košarkarski ligi. Njegova prioriteta je diploma, nato pa bo ves svet njegov. Nekaj let bi rad še doživel kot animator in tako videl svet, glasbe pa se tudi še dolgo ne bo dovolj navrtel.

Trenutno je samski, zelo zaposlen, a samski, naslednja, ki jo bo opazil, pa bo naravna in zgovorna. Da je prava, bo vedel, če se bo z njo ujel v plesu. Takrat bo stekla energija ali pa ne. Kar pa zadeva cviček, zaradi katerega smo se, ko ga je omenil, malo nakremžile – ni vsak dober, je priznal, a obljubil, da bo za nas izbral najboljšega. Ja, moški izberejo vino … me pa, kot je zdaj jasno že vesoljni Sloveniji, kuhamo.

Prijavi se še ti!

Na spletni naslov cosmopolitan@adriamedia.si pošlji svojo fotografijo, na las podobno tejle. Zaupaj nam še, kako si se dokopal do tako fantastične postave – smo pač radovedne. Ne bo zastonj – tvoja sta enoletna naročnina na katerokoli revijo iz naše založniške hiše in parfum. K zaroti vabljene tudi bralke – poznate pravega?

Besedilo: Tina Torelli
Fotografija: Aleksander Štokelj
Stiliranje: Manca Čampa

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri