Cosmosredica: Malin Titorič, 18, Škofije

Ko se je Cosmo ekipa naslikala v Atlantisu, se je okrog kajakaša na mirnih vodah pošteno razburkala voda v bazenu. Član KKK Orka je za punce očitno pravi magnet ...

10. 8. 2010

In ko smo ravno pri puncah: zanimajo ga samo zdrave, pa naj se sliši še tako smešno – to so tiste, ki ne pijejo in ne kadijo, ki rade ‘športajo’ in jim je zato njegova predanost premagovanju sebe nekaj samoumevnega.

Edini slovenski mladinski maratonec v kajaku na mirnih vodah namreč trenira kar štirikrat na dan: ko ni v vodi, kolesari, igra odbojko in pleza. Malin torej od svoje bodoče punce poleg že povedanega pričakuje predvsem podporo in razumevanje. Težko je namreč imeti rad dekle, ki ti brani nekaj, do česar imaš takšno veselje, stavek, ki ga nikoli ne bi hotel slišati, pa je: ‘Pa zakaj moraš spet na trening?’ Zato!

Njegovi veliki vzorniki so njegov oče, ki je hkrati tudi njegov trener, kajakaš na divjih in mirnih vodah Jošt Zakrajšek in ekstremni kolesar Jure Robič. Kadar se počuti preutrujenega za naslednji trening, je dovolj, da se spomni na Jureta, in utrujenost čudežno izgine. Trenutno se simpatični dvojček (26. 5. 1992), ki ima tudi zares brata dvojčka, pripravlja na svoj naslednji maraton, ki bo septembra v Španiji. Če bi rade nekaj časa preživele v njegovi bližini, se boste morale vpisati v Orko in prijeti v roke veslo, saj ga bo zelo težko srečati na zabavah ali pri brezskrbnem poležavanju na plaži. Nova generacija fantov za novo generacijo punc!

(Malinu smo za dobro voljo podarile parfum Shiseido ZEN for Men.)

Prijavi še ti svojega!

Na spletni naslov cosmopolitan@adriamedia.si pošlji fotografijo svojega nominiranca, na las podobno tejle (zgoraj brez!), pripiši njegovo ime, starost, kraj bivališča in njegovo telefonsko številko. Zaupaj nam še, kako se je dokopal do tako fantastične postave – smo pač radovedne. Nominiranci morajo biti polnoletni in pripravljeni priti na fotografiranje v Ljubljano. Če bo njegov telefon v kratkem zazvonil, si – oh ja – imela prav.