Cosmosredica: Levin Oparenović, 25, Celje

Mama je oboževala Ano Karenino in je tako sinu dala ime Levin. V hebrejščini ime pomeni srce, zato lepemu Celjanu, levu po srcu in horoskopu, pristaja vsaj tako dobro kot njegove kratke hlače!

9. 6. 2010

Levin kot diplomirani ekonomist dela na mestu branilca avstrijskega nogometnega kluba St. Veiten. Nogomet je poleg Doris, nagajivke, ki ga je brez njegove vednosti prijavila na naše cosmo (ne zgolj) lepotno tekmovanje, njegova največja ljubezen. Je center njegovega življenja, okoli katerega gravitira in iz katerega izhaja vse drugo. Za svoje sanje je bil Levin vedno pripravljen narediti vse in še več.

Predanost, disciplina in vztrajnost so čista osnova, če hočeš kaj doseči, način, kako do cilja, pa določajo poštenost, pozitivnost in ustvarjalnost.

Privlačijo ga samostojne in razgledane punce, ki skrbijo za svoje telo, niso pa nujno suhe! Vegetarijanec, ki ne pije alkohola in ne kadi, se pa vseeno noro zabava, trenutno najbolj hrepeni po morju. Njegov vzornik je Roberto Carlos, njegov najljubši film Gospodar prstanov, njegova glasba pa ‘na izi’ house.

V našem uredništvu je Levin pustil dobro energijo, v naših srcih pa hvaležnost – pomagal nam je pri nogometnem članku (ker – se ve – v uredništvu ženske revije namreč moških ravno ne mrgoli), zato smo mu podarile poletno dišavo CK One.

Prijavi še ti svojega!

Na spletni naslov cosmopolitan@adriamedia.si pošlji fotografijo svojega nominiranca, na las podobno tejle (zgoraj brez!), pripiši njegovo ime, starost, kraj bivališča in njegovo telefonsko številko. Zaupaj nam še, kako se je dokopal do tako fantastične postave – smo pač radovedne. Nominiranci morajo biti polnoletni in pripravljeni priti na fotografiranje v Ljubljano. Če bo njegov telefon v kratkem zazvonil, si – oh ja – imela prav.