Cosmosredica: Jure Tarman, 19, Tržič

S študentom organizacijskih ved v Kranju sva na popoldanskem sončku ob Savi klepetala o hribih, motorjih in puncah. Zdaj si najbrž misliš – je to sploh kakšna služba? Saj priznam, da sem srečka!

30. 8. 2010

Jure je uspešno končal prvi letnik faksa, v prihodnosti pa si želi postati uspešen podjetnik. Do tja je še kar dolga pot, zato vmes sanja druge velike sanje: takoj, ko bo star 21 let, bo naredil izpit za motor in avto zapeljal v garažo. Do takrat pa je avto njegova svoboda – z njim raziskuje Gorenjsko, ki je zanj najlepša dežela na svetu.

Rad igra odbojko, pleza, plava, teče in smuča. Veliko mu pomeni druženje s prijatelji, trenutno pa nima punce.

Všeč so mu simpatične, urejene, komunikativne, naravne in športne punce s smislom za humor. Ker strastno rad hodi v hribe, pa bi bilo super, da se njegova bodoča punca ne bi bale višine in da bi enako dobro kot visoke pete nosila gojzarje. Nazadnje je splezal na Košuto, nad Zelenico pa sta njegova najljubša vrhova: Zelenjak in Palec, od koder se vidijo vse Karavanke. Planinska knjižica še ni polna, a delamo na tem.

In da ne bi bilo njegovo življenje preveč mirno, si v kinu občasno privošči malo strahu ob gledanju grozljivk, bi se mu pa zagotovo enako zanesljivo naježile dlake, če bi se nenadoma pred njim pojavila Megan Fox.

Pravi, da bi težko živel brez družine, svoje najljubše dišave Bvlgari Men, zadnje čase pa tudi brez Facebooka – če ga boste dodale med prijatelje, najbrž ne bo imel nič proti.

Prijavi še ti svojega!

Na spletni naslov cosmopolitan@adriamedia.si pošlji fotografijo svojega nominiranca, na las podobno tejle (zgoraj brez!), pripiši njegovo ime, starost, kraj bivališča in njegovo telefonsko številko. Zaupaj nam še, kako se je dokopal do tako fantastične postave – smo pač radovedne. Nominiranci morajo biti polnoletni in pripravljeni priti na fotografiranje v Ljubljano. Če bo njegov telefon v kratkem zazvonil, si – oh ja – imela prav.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri