Cosmosredica: Edi Činej, 21, Nova Gorica

Državni prvak v breakdancu, koreograf, trener, plesni sodnik in predsednik skupine GObreakers je čarovnik, ki bo iz tebe napravil pravo bgirl (pa ne bond girl, ampak plesalko breakdancea).

26. 11. 2010

Moški del družine Činej je plesu, ki je več kot ples, predan stoodstotno. Stoodstotno, ker v skupini GObreakers nastopajo in tekmujejo vsi trije bratje: Teo, Edi in Tomi, ki je tudi večkratni mladinski evropski in svetovni prvak ... sicer pa GO za Novo Gorico in ker zanje ni obstanka, breakers pa zato, ker je v življenju treba reči bobu bob.

Edi, ki se je ‘žrtvoval’ za skupino in nas obiskal na Cosmu, nam je povedal, da breakdance že dolgo ni več b-boying v pravem pomenu besede, saj se na njegovih urah vrti več punc kot fantov. Fant meseca decembra, ki so mu všeč športne, samostojne in karizmatične punce, ki žarijo same za sebe in iz sebe, svojo umetnost poučuje v Idriji, Ljubljani, Novi Gorici in v Rakeku. Vsi izgovori, ki jih zdajle pripravljaš, ker misliš, da so breakdance triki rezervirani za supermena, torej odpadejo. Edi se jih je veliko naučil že pri šahu, ki je poleg plesa, snovanja koreografij in potepanja med visokimi stolpnicami po svetovnih metropolah tista dejavnost, pri kateri je spoznal, da je napad najboljša obramba.

Si torej za en battle? Datum naslednje bitke bo poleg preostalih sladkorčkov objavljen na www.gobreakers.si, preleti pa tudi zadnjo stran svoje najljubše revije. Ediju smo v zahvalo za sodelovanje podarile seksi parfum Marc Jacobs Bang.

Prijavi se še ti!

Na spletni naslov cosmopolitan@adriamedia.si pošlji svojo fotografijo, na las podobno tejle (zgoraj brez!), pripiši svoje ime, starost, kraj bivališča in telefonsko številko. Zaupaj nam še, kako si se dokopal do tako fantastične postave – smo pač radovedne. Biti moraš polnoleten in pripravljeni priti na fotografiranje v Ljubljano. Ne bo zastonj – tvoja sta enoletna naročnina na katerokoli revijo iz naše založniške hiše in parfum. K zaroti vabljene tudi bralke – poznate pravega?

Tina Torelli

foto: Ivana Krešič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri