Mister Slovenije 2014: Skriti talenti bodočih mistrov!

Ta konec tedna so bili kandidati za laskavi naziv Mister Slovenije in Cosmo Mister 2014 ponovno aktivni, tokrat na štajerskem, kjer so v penzionu Kračun dokazali svojo vzdržljivost in motorične sposobnosti.

Skupinska fotografija s kandidati in žiranti po napornem treningu s predstavnikom Proteini.si Denisom Porčičom Chorchypom. (foto: Luka Brataševec) Luka Brataševec
11. 3. 2014

Dvajseterica postavnežev sta za en dan pod okrilje vzela Denis Porič Chorchyp, ki je fantom predstavil vodeno vadbo na osnovi borilnih veščin ter koreografinja Mojca Pačnik z zanimivo triurno delavnico o osnovah nastopanja.

»Ura in pol tovrstne vodene vadbe ni mačji kašelj. Vendar ko sem opazil, koliko energije in kondicije imajo izbrani fantje, sem nehal dvomiti. Resnično so se izkazali in nalogo opravili z odliko,« je iskreno povedal Chorchyp, ki je kandidate presenetil že takoj po zajtrku. Kandidati so navdušili tudi Mojca, ki je dejala, da je v treh urah pri večini opazila neverjeten napredek. »Znana sem kot zahtevna predavateljica. Tokrat pa sem delovala vse prej kot to, saj so bili fantje res pripravljeni sodelovati in se naučiti čim več,« je dodala.

Vse aktivnosti je budno spremljala tudi izbrana strokovna komisija. Poleg Chorchypa in Mojce so jo tokrat sestavljali še organizatorja Erik Ferfolja in Nina Uršič, mister Slovenije 2014 Jure Rugani, modna mrha Manja Plešnar in fotografinja Ana Gregorič. Po delavnicah so lepotci pred komisija stopili še v kopalkah, nato pa se predali zabavnemu druženju ob dobri hrani.

Petnajsterica polfinalistov bo znana 25. marca, ko se bo zaključilo Facebook glasovanje na uradnem profilu projekta misterslovenia.com. Finalni izbor 15 top tekmovalcev bo potekal štiri dni kansneje, 29. marca v ljubljanskem Cirkusu, ko bo izbran naslednik trenutnega Mistra Slovenije Jureta Riganija.

Foto: Luka Brataševec