Cosmo Mister je Domen Mihelič

Imamo ga! Prvi Cosmo Mister je postal postavni Domen Mihelič, ki nas je najbolj očaral z nasmehom. Naziv najlepšega pri nas je pripadel Maticu Nadižarju, Mister Fashion Days pa je postal Nejc Zidar. Vse tri smo takoj po razglasitvi ujele v naš objektiv.

29. 5. 2014

Včeraj je v klubu Cirkus potekal finalni izbor za Mistra Slovenije, prvič pa smo Cosmo punce dobile še Cosmo Mistra. Štiriindvajsetletni Domen Mihelič, ki mu pri puncah ni všeč pretirana samozavest in samovšečnost, nas je popolnoma prepričal. Visok, postaven, preprost in z lepim nasmehom. Verjamemo, da bi se tudi ti ob njem stopila.

Naslednik Jurija Ruganija, ki se zaradi dela v Singapurju dogodka ni udeležil, je postal Matija Nadižar, simpatičen devetnajstletnik iz primorske, ki uživa v kuhanju in ima pri puncah rad smisel za humor. Za Mistra Fashion Days je desetčlanska žirija, v kateri je bila tudi naša urednica Manca Čampa, prejel Nejc Zidar.

Cosmo mister

Vroče dogajanje so v ljubljanskem klubu popestrile še plesne in glasbene točke, vključno z Matjažem Kumljem, nekdanjim Mistrom Slovenije 2012, ki trenutno sodeluje v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Cosmo Mister je Domen Mihelič