Brezmisijonarska sedemdnevna dieta

Vajino spolno življenje je v krizi. Še malo, pa bo med seksom začela kvačkati. Če ne veš, kaj storiti, da se stvari obrnejo na bolje, ti predlagamo sedemdnevno horizontalno dieto za vnovično prebujanje strasti. Z njo boš vajino razmerje (z nekaj njene pomoči) spet spravil v top formo, če si seveda že ni našla, auč, ljubimca ...

29. 3. 2007

Ponedeljek

Čeprav ti nisi njena prva ljubezen, ji vseeno lahko daš čutiti, da je tako. Veliko načinov je, kako to storiš: napišeš ji pismo, povabiš jo v kino in na tortico, na sprehod v park po dežju ... V ponedeljek se tako z njo, karkoli že bosta počela (nekaj srednješolskega pač), z njo le dolgo poljubljaj, ne da bi pri tem uporabljal roke.

Torek

Da dieta ne bo preveč enolična, danes vanjo vključi roke. Raziskuj njeno telo, kot da se je prvič dotikaš. Eden drugega sta se naveličala, ker se je tebi vedno mudilo z glavnim dejanjem, ona pa se je sčasoma sprijaznila, da ji vsakič pač ne pride. To je mega nesmisel, za katerega obstaja zdravilo: znova odkrij vse njene erogene cone, potrpežljivo in vedoželjno.

Sreda

Na raziskovanje njenega telesa se podaj z jezikom. Zelo počasi jo sleci in celo prekrij s poljubi. Liži jo tam, kjer si bo zaželela. Naj te vodi in ti govori o svojih občutkih. A da ne boš spet zašel v stare vode, moraš ostati vsaj na pol oblečen. Občutek, da se popolnoma posvetiš ljubljeni osebi, ne da bi karkoli dobil v povračilo, je tako čudovit, da boš danes doživel orgazem v glavi.

Četrtek

Zdaj zamenjajta vlogi. S tabo naj počne vse, kar ji pade na pamet, le zajahati te ne sme. Se ti že dolgo ni zmešalo od užitka? Prosi jo, naj ne hiti. Fantje spolnost prevečkrat enačite s penetracijo, a če vsak dan ješ sladoled za predjed, glavno jed in sladico, si ga sčasoma ne želiš več.

Petek

Sta že poskusila z igračkami za odrasle? Že sprehajanje med policami seks trgovine je super predigra. Mešanica zadrege in vzburjenja, ki jo bosta doživela med tistimi policami, bo na vaju delovala kot afrodiziak. Zvečer se prepustita domišljiji – poskusita tudi igro vlog, šeškanje, vezanje, a vse v ‘soft’ različici, da ne bo poškodb!

Sobota

Skupaj si oglejta erotični film. Dogovorita se, da se med filmom ne bosta dotikala, po koncu filma pa se igrajta naslednjo igrico: žrebajta, kdo bo začel, potem pa naj vsak pove eno svojo fantazijo. Če te bo ob njenem pripovedovanju grabilo ljubosumje, se opomni, da ne smeš biti pristranski. Fantazije imamo vsi, so neomejene in svobodne; v vsem življenju jih v povprečju ne bomo uresničili več kot četrtino. Ko res ne bosta več zmogla brez dotikanja, se spravita do vrhunca v položaju 69.

Nedelja

Strogo prepovedani so samo postelja, misijonarski položaj in kvačke.

Ponedeljek

Good morning, loverboy!

Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri