Bodi seksi v naših očeh

S tabo je lahko: dovolj je komplet prosojnega spodnjega perila, visoke pete in bolj malo blaga za čez, pa v trenutku pozabiš, kako ti je ime in kje živiš (najbrž zato vsakič, ko nas vidiš v seksi različici, vprašaš: Greva k tebi???).

29. 10. 2009

Razvajaj naše ljubke noske

Najprej bi te lepo prosile, da se ne polivaš z močnimi parfumi, ker nam je všeč vonj tvoje kože. Redno tuširanje je najbrž nekaj, kar je samo po sebi umevno, pazi pa – uf, tu smo pa zares občutljive – na vonj svojih nogic in si jih, če je potrebno, umij večkrat na dan. Ko se iz tvojih čevljev pokadi smrad, je šopek vrtnic v trenutku pozabljen.

A ko se po teku prepoten in z napetimi mišicami vračaš domov mimo naših vhodnih vrat, mirno pozvoni.

In še P. S.: Nikoli nas ne vabi na vroča srečanja v umazane rjuhe, v katerih je mogoče najti tudi kaj živega, migajočega, skakajočega (pa s tem ne mislimo na tvojo bivšo).

Bodi urejeno neurejen

Ko nanese na oblačenje, si nam najbolj všeč, kadar si videti rahlo (poudarek na rahlo!) pomečkan/spran/zguljen/razvlečen/strgan. Tako oblečen si nekakšno zagotovilo, da si sproščen in spontan ter da nekako ni boljšega na svetu kot vtakniti glavo pod tvojo sprano T-majčko (ki diši po prašku in tebi, ne pa samo po tebi!).

K sproščeni garderobi sodijo pobalinsko skuštrani lasje brez litrov briljantine in – vsaj med vikendom – dva milimetra brade.

Prevzemi pobudo

Ni treba, da si lep kot Brad Pitt, je pa nujno, da se ponašaš z nekaj seksi osebnostnimi lastnostmi: nam so prišle na misel odločnost, pogum in zaščitniška žilica. Če nisi vajen prevzemanja pobude, začni z majhnimi koraki: rezerviraj mizo v restavraciji, pridrži ji vrata in jo objemi okrog ramen, kadar prečkata prometno cesto. Vsakršno dejanje, s katerim kažeš, da rad poskrbiš za nas, je noro seksi.

Uporabi roke

Predstavljaj si naslednji prizor: vrtimo se po kuhinji, ko nenadoma naletimo na nepremostljivo oviro – pokrov kozarca kislih kumaric se nikakor ne vda našemu prijemu! Priplaziš se nam izza hrbta, si dlani obrišeš v hlače in pokrovček odleti s kozarca v eni nanosekundi.

Vsakršna aktivnost (beri junaško dejanje), ki nakazuje, da si spreten z rokami, v nas vzbuja željo, da bi to spretnost demonstriral še na našem telesu. Ročne spretnosti pa so takrat, ko z njimi pomagaš nam, dvojno učinkovite – seveda pa nas ne vzburja, če z njimi lajšaš vsakdanjik seksi sosedi v tretjem nadstropju ...

Mit meseca: Vse si želimo resno zvezo.

“Trenutno noro uživam svoje samsko življenje in mi je vsakršna misel na resno zvezo čisto odveč. Vsaka stvar ima svoje dobre in slabe plati, a preden se dokončno zresnim, se bom, prisežem, znorela.” Klavdija, 25

“Ni res, da v vsakem fantu vidim kandidata za resno zvezo, drži pa, da me moti iti v posteljo z nekom, ki mi že vnaprej pojasnjuje, da ne išče ničesar resnega. Zakaj? Ker ni seksi!” Maja, 30

“Verjamem v usodo, zato mislim, da z vsakim človekom doživim točno tisto, kar mi je namenjeno. Če je to resna zveza ali seks za eno noč, je pravzaprav čisto vseeno. Važno je, da uživam.” Katarina, 29

Priredila: Anja Osojnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri