Bi ga rada razumela? Našpiči ušesa!

Vprašaj ga, kakšno vlogo bi si želel v bendu (če je že nima), in izvedela boš, kakšno vlogo si bo vzel v vajinem razmerju (in v postelji)!

21. 2. 2014

Kitarist

Kitarist skrbi za ritem in melodijo, kar pomeni, da je pravi multipraktik. Tip je deloholik – na odru je sicer lahkotno podivjan, za njegovim igranjem pa se skrivajo dolge ure vaje.

V ljubezni

Vedno je nekje med samokontrolo in objestnostjo, med tehniko in nagonom, med bi in ne bi – in takšen bo tudi v razmerju! Ure vaje pomenijo tudi ure samote, kar pomeni, da je je vajen, zato ne bo vedno za vsako ceno iskal tvoje družbe.

Cosmo namig

Kitara je zanj zelo pomembna, zato kar pričakuj, da bo vedno z vama: doma in na poti, saj se od nje ne loči niti za en dan. A če slučajno ugotoviš, da je do nje bolj ljubeč kot do tebe, se ti splača zamenjati člana benda!

Klaviaturist

Ta na videz zapostavljeni član benda v resnici ustvarja atmosfero. Običajno ima klasično izobrazbo in je sploh zani­miv tip, ki ti ne bo pustil, da ga takoj do konca prebereš.

V ljubezni

Je predvsem nepredvidljiv: en dan crkljiv mačkon, drug dan divja zver. Presenetil te bo s širokim razponom znanja (tantro ima v malem prstu) in veščin.

Cosmo namig

Ne boš vedela, kdo je v resnici, dokler ga ne boš slišala igrati. Če boš imela srečo, boš ugotovila, da je kompleten kot njegov inštrument.

Pevec

Vajen je biti v središču pozornosti, zato bo veliko pozornosti potreboval tudi od tebe – in če ti hvala ne gre zlahka z jezika, jo bo hitro poiskal drugje.

V ljubezni

Določena mera previdnosti ne bo odveč, saj se hitro vname in hitro ohladi, poleg tega pa je pred njegovim pragom dolga vrsta oboževalk, ki jih noče kar tako odsloviti. A ker je vajen prepuščanja čustvom, bodo vajina srečanja precej intenzivna.

Cosmo namig

Ker je sanjač, ob njem ne boš pogrešala pravljic. A ne bodi posesivna, da ti ne bo ušel – je odrska žival, ki uživa v hipnotiziranju množic.

Basist

Njegov inštrument ima nizke, tople in globoke frekvence. Tudi zato basist uživa status skrivnostneža. Naj te ne zavede njegova navidezna sramežljivost, ker je vse prej kot sramežljiv.

V ljubezni

Najbrž si začutila njegovo živalsko ener­gijo: je instinktiven in čuten, osvaja s subtilnimi zapeljevalnimi tehnikami in si ne pusti natakniti okov. V njegovi mreži se boš znašla, ne da bi opazila, da bi te lovil. V postelji je zahteven ljubimec.

Cosmo namig

Najprej se bo ljubil s tvojimi mislimi, šele potem s tvojim telesom. Ne razkrij svojih kart in sodeluj v igri. Njegova čustvena nestabilnost lahko ogrozi vajino razmerje.

Bobnar

Njegovo delo je težaško, kar pomeni, da je od vseh članov benda on v najboljši formi. Ima neverjeten občutek za ritem in koordinacijo, kar lahko pride prav pri ... saj veš.

V ljubezni

Zelo je temperamenten, zato ob sebi potrebuje razumevajočo, a ne manj temperamentno osebo. Svoje pogoste izbruhe presežka energije najraje preusmeri v seks, zato ne bo prenašal tvojih občasnih 'glavobolov'.

Cosmo namig

Če si ga spravila v posteljo, ti veselo zavidamo! Urbana legenda pravi, da so bobnarji absolutno čudoviti lju­bimci, ob njegovih hitrih menjavah ritma pa boš videla vse zvezde.

Besedilo: TINA TORELLI, fotografije: Shutterstock, PROFIMEDIA, primož predalič.
Vir: www.cosmopolitan.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri