Analne sanje

Vem, da sanjariš o analnih odnosih. Kako to vem? Ker imam enega sanjača doma.

30. 7. 2009

In pred njim so bili drugi. A dovolj bi bilo že, da bi si ogledala prvi porno film, ki bi mi prišel pod roke: analni odnosi za predjed, glavno jed in za sladico.

Pranje možganov - rabiš!

Kaj so mi o analnih odnosih povedali moji moški prijatelji? Ljubezen od zadaj je očitno takšna tako rekoč zahtevna ljubezen, ki izraža moško željo po lastnini, prevladi in ženskem podrejanju. A ne le to: je tudi znak predanosti, ker zahteva njeno popolno zaupanje, ne nazadnje pa tudi njegovo popolno sprejemanje. Ni ga človeka, ki se ne bi bal, da se ne bi umazal (uf, tabu!) z blatom. Potem je tu še iluzija, da je njeno privoljenje v analne odnose podobno priznanju nesmrtne ljubezni, saj svoje ritke gotovo ne da vsakemu. Seveda šteje nekaj tudi bolj intenziven občutek ob penetraciji, želja po prepovedanem in golo pridobitniško razmišljanje: lahko mi pride vanjo, in to brez frke!

Lekcija iz anatomije

Zadnjik se konča z mišico zapiralko, ki nam jo je bog v prvi vrsti dal zato, da nam ne bi ušlo sredi belega dne. Anus je bil verjetno, če že govorimo o namenu, mišljen za enosmerni promet, a si jo je moški, ta veliki izumitelj, zamislil kot dvosmerno ulico kljub njeni ozkosti. Zadnjik se nadaljuje v danko, ki je dovolj široka, da vase sprejme vsakršen (!) moški ud. V njej načeloma naj ne bi bilo blata, si jo je pa pred odnosom vseeno dobro umiti (če ne zaradi drugega, zaradi boljšega občutka, ki je pogoj za večjo sproščenost, ta pa je predpogoj, da se bo mišica zapiralka sploh vdala). V ‘seks štacuncah’ se dobijo temu posebej namen­jeni pripomočki, t. i. analne prhe, ki sploh niso tako slaba zamisel.

Lekcija iz higiene

Analni odnosi so kot nalašč za prenašanje bolezni, zato si niti v najbolj drznih sanjah analnega odnosa ne predstavljaj brez kondoma!!! Zaradi anatomskih preprek, ki jih boš z veliko potrpežljivosti, ljubezni pa tudi talenta premagal, ti toplo svetujem, da si nabaviš ekstra močne kondome in lubrikant na vodni osnovi (mastni poškodujejo kondom). In ko boš enkrat stal na zmagovalnem odru, nikar penisa iz anusa ne vtikaj v vagino.

Pa ljubezen res tako boli?

Ne bi smela. Da bo vse lepo in prav, počakaj, da se bo zgodilo takrat, ko bo ona zares priprav­ljena. Najprej jo razširi z enim prstom, nato z dvema in šele nato počasi vstopi. Ud najprej rahlo pomikaj naprej in nazaj, dokler se mišica ne sprosti. Ko boš enkrat lahko vstopil vanjo, nekaj časa miruj, da se navadi na nov občutek. Če te bo prosila, da odnehaj, je njena želja zate ukaz. Jutri je navsezadnje nov dan. Ali pa tudi ne.