Alergičen na resno razmerje

Kako prepoznaš tipčka, od katerega si na dolgi rok ne smeš nič obetati, bo pa več kot odličen za krajšo zabavo?

25. 6. 2009

Kako smo skrivnostni

Skrivnosten tipček je seveda super seksi – vse bi naredila, da bi se odprl prav tebi. A morda ima ta skrivnostnost še največ opraviti z dejstvom, da se ne bi rad resno zapletel. Vse, kar bi delil s tabo, bi vaju zbližalo, to pa je prav tisto, česar si ne želi. In če ti postavlja na tone vprašanj, ki ti godijo? Najbrž to počne zato, da bi bila ti bolj zaposlena z odgovarjanjem kot s spraševanjem.

In kako smo pozabljivi

Sicer mu je uspelo, da si je zapomnil tvoje ime, čeprav te veliko raje kliče miška, da je manj zavezujoče, si pa nikakor ne more zapomniti imena tvojega psa ali ulice. To seveda ni tako usodno, če si se zapletla z raztresenim študentom fizike, v večini primerov pa ni najboljša napoved za resno razmerje. Fant, ki se zanima zate, bo znal o tebi na pamet vse od A do Ž.

Ti pa cenzuriraš samo sebe

Zdaj je na delu tvoja intuicija. Če po tednih druženja z njim še vedno oklevaš, preden ga pokličeš, ker igraš taktiko nedosegljive ali zaposlene punce, da ne bi mislil, da se obešaš nanj, ti nekaj v tebi očitno pravi, da fant ni popolnoma prepričan v vajino razmerje. Morda bi bilo bolje, da bi počakala na tistega, ob katerem se boš počutila bolj sproščeno.

Kaj misli, ko reče ...

Branje med vrsticami

  • Ko reče: “Pogrešal te bom, a mislim, da so ločene počitnice zelo zdrave za razmerje.”
  • Misli: “S prijatelji bomo na Pagu glavni osvajalci!”

Dilema

‘‘Je res, da ne gledamo drugih punc, ko vas držimo za roko?’’

Drage moje, seveda ni, čeprav bi vam v trenutku, ko nas zalotite na delu in od nas zahtevate resnico, bili pripravljeni priseči na svoje življenje, da je nismo niti opazili. In ker delo cosmo vohuna jemljem hudo resno, skušam gola dejstva, ki veljajo že od pamtiveka, vedno podkrepiti s kakšnim novejšim znanstvenim izsledkom.

Znanstveniki neke nizozemske univerze (tam so resda bolj svobodne narave, a to naj ne bi vplivalo na rezultate raziskave, ker so si moški po vsem svetu na las podobni – vsi bi radi šli v posteljo z vsemi ženskami) so torej ugotovili, da moškemu, ki se je v neposredni bližini (katerekoli) ženske, raven testosterona v krvi poskoči za osem odstotkov.

Naj pristavim še svoj lonček: to po mojem posledično pomeni, da testosteron poskoči do ležeče osmice (znak za neskončnost). Odgovor na zgornje vprašanje je torej ‘ni res’, in žal vas puščam brez tolažbe. Najbolje bo, da se z dejstvom čim hitreje po filozofsko sprijaznite. Jan, cosmo vohun

Alja Maček