6 vprašanj, ki jih NE smeš zastaviti moškemu

Nikoli.

6 vprašanj, ki jih NE smeš zastaviti moškemu (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2016

1 Kaj misliš, mi te kavbojke naredijo veliko rit?

Tega ne sprašuješ, ker ni vprašanja, ki bi moškega bolj spravilo v zadrego.

Če bo odgovoril z NE, ga boš imela za lažnivca. Če bo odgovoril z JA, mu svoje riti še dolgo ne boš pokazala. Večina moških žal ni sposobna stresti iz rokava diplomatskih odgovorov.

2 S koliko ženskami si že spal?

Si prepričana, da bi to tudi zares rada vedela?

Pa drugi strani pa boš težko izvedela resnico, ker v teh primerih lažemo vsi ne glede na spol.

3 Katera od mojih prijateljic te najbolj privlači?

Punca, pa ti delaš samomor! Zakaj pa sploh gre? Če ti bo rekel, da nobena, mu spet ne boš verjela, in seveda ne bo res, razen če imaš samo eno prijateljico, ki ima sto kil.

Če res res res hočeš vedeti, ti bo odgovoril, da gre za tvojo prijateljico Leo, a si ti stokrat lepša od nje. In seveda mu ne boš verjela in ... Bliža se katastrofa!

4 O čem razmišljaš že ves dan?

O tvoji prijateljici Lei že ne! V resnici moški velikokrat ne razmišljajo o ničemer, se jim pa včasih ne ljubi govoriti s tabo. In če ti bo odgovoril z 'nič', ni treba takoj pomisliti, da ti nekaj prikriva.

5 Si kdaj prevaral svojo punco?

Pa smo spet tam: negativnemu odgovoru ne boš verjela, iskren odgovor pa bo iz tebe naredil sumničavo tečko, ki je seveda prepričana, da je nezvestoba kronična bolezen, in ne praska, ki se je že davno zacelila.

6 Te moti, če grem na kosilo z bivšim?

Kaj je to, retorično vprašanje? Kosila s tipi, na katere si bila nekoč čustveno vezana, so velika grožnja in nevarnost. Povabilo na prijateljsko kosilo je najstarejši trik, ki obstaja, in to tvoj fant dobro ve.

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri