6 stvari, ki v ženskah prebudijo občutek sreče

Te zanima, kako v njej prebuditi občutke sreče? S temi nasveti ti bo uspelo v njej vzbuditi prepričanje, da te nikoli ne bo zamenjala za koga drugega ...

6 stvari, ki v ženskah prebudijo občutek sreče (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2017

1 Flirt … z njo!

Da se bo počutila nekaj posebnega in da bo med vama vladala posebna vez privlačnosti, flirtaj z njo tako, kot si to počel na začetku vajinega razmerja. Tako bosta obudila občutke, ki bi bili sicer pozabljeni.

2 Pomagaj in ne pridigaj

Ti ni skuhala kosila, ker se je zaradi pomembnega projekta zadržala v službi?

Ko bo stopila skozi prag, ji nikar ne pridigaj, kako si je dovolila pozabiti nate, ampak jo preseneti z okusnim obrokom – tudi, če bodo na krožniku samo ocvrta jajca, bo presrečna, da si to storil samo zanjo!

3 (P)ostani džentelmen

Čeprav si do nje pozoren, ženskam mera pozornosti nikoli ni prevelika. Odpri ji vrata, pridrži plašč ali pa pohvali, kako je v novi obleki videti odlično.

Vsak kompliment ji bo dvignil samozavest in jo spravil v dobro voljo. Seveda, če z njimi ne boš pretiraval! Saj veš, da lahko s pretiravanjem dosežeš ravno obraten učinek od želenega, kajne?

4 Kreganju naj sledi pogovor

Spori niso prijetni, a za razvoj razmerja so občasno potrebni in to le, če jim sledi poglobljen pogovor, ki mu prisluhneš z ošiljenimi ušesi in, če je treba, na široko odprtimi očmi.

Tudi, če se ti res ne ljubi, se potrudi za dobrobit vajine prihodnosti, kajti pomembno je, da razrešita vir težav.

5 Ljubosumje zamenjaj z zaupanjem

Če si 'po naravi' ljubosumen, se kar takoj odvadi, pa 'narava' gor ali dol. Bolj boš oprezal za njo, bolj se bo počutila odrinjeno. Ženska potrebuje tvoje zaupanje in predvsem razumevanje – tega ji moraš nuditi v čim večji meri.

6 Drobne pozornosti

Ženkam veliko pomenijo majhne pozornosti, ki jih izkazuješ ne glede na vrsto priložnosti – s cvetlico ali kakšnim bonbončkom jo lahko presenetiš tudi na povsem običajen sončen dan.

Preberi še: Horoskop: Kako zaupanja vredna si glede na tvoje astrološko znamenje?

Priporočamo tudi: Zakaj moški pri snubitvi pokleknejo? TO je razlog ...