5 zanesljivih znamenj, da še ni zrel za ljubezen

To so znamenja, ki govorijo, da lahko mirno uživaš s fantom, s katerim si, le brez načrtovanja poroke in števila otrok.

5 zanesljivih znamenj, da še ni zrel za ljubezen (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2016

1 Ima skrivno življenje

Vsake toliko izgine kot kafra, pogosto visi na telefonu in vsak sms skrbno skriva pred teboj. Vzame telefon s seboj na WC? Ja, tudi to je znak.

Možnosti sta najmanj dve: a) tip je poročen (beri nisi edina) in b) tip je tajni agent (kar je malo verjetno). V nobenem primeru mu ne smeš dati svojega srca. 

2 Živi pri mami

Ni še pripravljen, da bi eno žensko zapustil zaradi druge, seksa v tišini (ker ima vedno v glavi, da mama spi v sosednji sobi) in ne pospravlja za sabo. Daj mu še nekaj let ...

3 Navdušen je nad tabletkami

Kontracepcijskimi, da ne bo pomote, in veliko manj nad kondomi. Tipčku je veliko do resnega seksa, niti najmanj pa do resnega razmerja.

4 Živi ... pri tvoji mami

Kako hudiča se je to zgodilo? Aja, nima službe, samo s tvojo plačo si pa ne moreta privoščiti najemnine. Konec poletja mu postavi ultimat: služba ali jaz!

5 Je že tretjič sveže ločen

Mogoče misliš, da je nagnjen k resnim razmerjem, a je ravno obratno: rad se poroča.

Pripravila: Alja Maček

Preberi še: Naša novinarka je bila en teden moški - presenečena boš, kaj je odkrila! ali pa članek Kaj morajo sinovi slišati od očetov

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri