5 taktik, s katerimi alfa samca nokavtiraš na prvem zmenku

Še preden bo lahko vdihnil in se prijel za nos, ga boš zadela in potopila (ja, sezona jadranja se ravnokar začenja). Ko bo izpljunil vodo iz pljuč, bo že tvoj.

5 taktik, s katerimi alfa samca nokavtiraš na prvem zmenku (foto: shutterstock) shutterstock
22. 5. 2014

Bodi sproščena

Pazi na svoje obnašanje: alfa samček ima rad prijazne, navihane punce, ki nimajo težav s svojo ženstvenostjo in predvsem ne tekmujejo z njim. Tvoja sproščenost pa naj se ne odraža le v obnašanju, ampak tudi v slogu: imej ravno prav odkrite kože, ne preveč ličil in ne preveč divjo frizuro. Zlata mera, ti pa sproščena, prijetna in naravna.

Zmerno s Facebookom

Si ves čas priklopljena na FB, zato pol sveta ve, kako si danes spala in s kom, kaj si jedla za kosilo in kam greš zvečer ven? Če alfa samec česa ne čuti, je to prisiljene potrebe po razkazovanju svojega ljubezenskega življenja, zato bodi previdna pri objavljanju vajinih intimnih fotk – ne bo mu všeč!

Uporabljaj Viber ali Whatsapp

Hitro je in simpatično: samo pozdravček, kakšna krajša misel, mogoče fotografija česa zanimivega, kar si videla čez dan, samo med vama, brez javnosti. A pozor: piši mu le, če mu imaš resnično kaj povedati, sicer pa je manj več. Zakaj? Nisi edina, ki mu piše, in seveda nočeš, da bi te vrgel v isti koš s kokoškami, ki mu ne dajo miru.

Naj ve, da si samostojna

V restavraciji ne naroči istega kot on, na njegova vprašanja ne odgovarjaj z 'vseeno mi je, kar ti izberi' in ne delaj vtisa, da te je rešil najgloblje bivanjske krize. Močni fantje imajo radi samostojne punce, ki se ne lepijo nanje, ne hlepijo po simbiotičnih razmerjih in svojih prijateljev ter hobijev ne zamenjajo za njegove.

Ne načrtuj preveč

Alfa samcu dogaja, in ker mu dogaja, ne mara dolgoročnega načrtovanja. Pogovore o poroki in otrocih prihrani za poznejši čas, vsaj do poletnih počitnic, ki jih, seveda, raje ne načrtuj. Ponudba počitnic v zadnjem hipu je iz leta v leto bolj pestra, zato ne bosta ostala doma.

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri