5 pohval, zaradi katerih se bo počutil kot največji frajer na svetu

Spoznaj tiste male velike besede, zaradi katerih se bo tvoj fant počutil kot največji frajer na svetu.

5 pohval, zaradi katerih se bo počutil kot največji frajer na svetu (foto: Profimedia) Profimedia
12. 9. 2016

1 "Si zadnje čase dvigoval uteži?"

Punce smo navajene komplimentov, ki letijo na naše telesne značilnosti, fantje pa niti ne. Redkokdaj jim kdo navdušeno reče, da so shujšali ali natrenirali zgornji del, zato bo tvojega komplimenta še toliko bolj vesel, uro v fitnesu pa bo izključno v tvoje zadovoljstvo raztegnil na dve uri.

2 "Ob tebi se počutim tako zelo varno!"

Ženske ob moških iščemo varnost, moški pa se precej bolje počutijo, če vedo, da so za nas dobro poskrbeli – gre za nagon, ki je vanje vprogramiran že od pamtiveka, in čeprav te danes ne ogrožajo več medvedi in ljudožerci, je prva skrb moškega, ki ljubi žensko, še vedno njena varnost. Povej mu, kako zelo seksi je to, in boš za svoje besede bogato nagrajena.

3 "Prijateljicam sem povedala, da sem najbolj srečna punca na svetu, ker imam tako krasnega fanta."

To mu preprosto godi: ti, ki se z njim hvališ pred prijateljicami, naštevaš vse njegove čudovite značajske lastnosti, posebne sposobnosti in talente. Boljše hrane za njegov ego ni! Tudi fantje imajo radi občutek, da so nekaj posebnega, kot imaš to rada ti.

4 "S kuhalnico v roki si tako seksi!"

Preveč splošno se sliši, če mu rečeš, da je seksi, a če si opazila, da je seksi, medtem ko počne nekaj ekstremno seksi in kar obvlada vsaj tako dobro kot tvoje hormone, je to nekaj popolnoma drugega. Če gre za vsakdanjo aktivnost, še toliko bolje! Ne kuha? Prav, a potem je zagotovo seksi, medtem ko popravlja pipo v kopalnici ali nosi na kup dračje.

5 "Vsakič, ko vidim, kako odločno se lotiš novega projekta, se znova zaljubim vate. Tvoja podjetnost je tako zelo privlačna!"

Ne hvali le njegovih dosežkov, s tem ni sicer nič narobe, a pravi razlog njegovega uspeha so določene osebnostne poteze, ki jih ne opazi kar vsakdo. Ljudje prevečkrat mislijo, da uspehu botruje sreča, ti pa veš, da je tvoj dragi pogumen, vztrajen, inteligenten, super sposoben. Si opazila še kaj? Z besedo na dan!

Po predlogi Matthew Hussey priredila Alja Maček

Preberi še: 8 mitov o seksu, ki jim ne smeš verjeti ali pa 15 skrivnosti boginje seksa (ali kako to postaneš)