4 znaki, da ljubezensko razmerje jemlje resno!

Če si opazila nekaj določenih vročih novosti v njegovem obnašanju, je to znamenje, da bi vajinemu znanstvu rad dodal nekaj vnetljivega goriva.

4 znaki, da ljubezensko razmerje jemlje resno! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 6. 2016

Na tebi visi kot klop

Se ne more zadržati, da se te ne bi ves čas dotikal vsaj z mezincem? Če počne to tudi v javnosti in te pri tem gleda, kot da bi bila na nogometnem stadionu sama, je stvar jasna kot beli dan: fant je tik pred eksplozijo. Ko si od tebe želijo samo seks in nič drugega, ti naklonjenosti ne izkazujejo tako javno. Ta te ima rad, je pa tudi res, da bi v tem trenutku silno rad tvoje telo.

Popade ga huda nagajivost

Naloži te na kolena in te našeška, nate se spravi z zobmi, celo te prežgečka, ne da bi hotel nadaljevati. Najprej bi rad videl tvoj odziv, rad bi se prepričal, ali si ali nisi zagrabila za ‘kost’. S preizkušanjem tvojih meja spoznava tvoj okus in tebe. Izziva, ker bi bil rad izzvan. Ogreva te, da bi se lahko sam čim prej ohladil. To ni seks za eno noč, bodi prepričana, tisti se zgodi veliko bolj spotoma in z dosti manj domišljije.

Kakšno reč postori namesto tebe

Ta nenaden gospodinjski napad nima nobene zveze z njegovo redoljubnostjo, je le voda na njegov mlin. Če te odreši gore umazane posode in kupa perila, je to zato, da bi ti imela več energije za seks. In če je bil še posebej natančen in ti je z ramen vzel vsaj nekajdnevno gospodinjsko breme, to pomeni, da te hoče v posteljo za več kot samo običajno akcijo. Si lahko v službi vzameš nekaj dni dopusta?

Postane sumljivo radoveden

Iz torbe mu je padla velika enciklopedija o seksu, na dolgo in široko ti razlaga, kaj v postelji počenjajo njegovi najboljši prijatelji, in te previdno sprašuje, če si že slišala za neki položaj z zelo nenavadnim imenom. V veleblagovnici te odvleče v kotiček s seksi spodnjim perilom, za pot domov pa izbere ‘daljšnico’, ki kot po naključju vodi mimo seks trgovinice. Vedi, da je več kot pripravljen, da poglobi vajino vročo vez. Pričakuj dolgo predigro.

Preveri še, kako velika je že Beyoncina hčerkica Blue Ivy in katerih 23 stavkov navduši vsakega moškega.