4 stvari, ki jih ženske še vedno ne vedo o moških

Ker so tudi moški v bistvu zelo kompleksna bitja.

4 stvari, ki jih ženske še vedno ne vedo o moških (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2016

1. Ko reče, da si videti lepa brez ličil, to resnično misli

Takrat moški ne želi petnajstminutnega predavanja o tem, kako v bistvu nisi videti okej, ker imaš podočnjake od slabega spanca in mozoljček na bradi, ker že dva dni ješ samo čokolado in da nujno potrebuješ nego, ker ... Stop!

Če ne bi mislil, da si v resnici videti lepa, ti tega ne bi rekel. Sprejmi kompliment in se v tišini naroči h kozmetičarki.

2. Včasih imajo moški pomisleke glede svojega telesa

Ti se morda obremenjuješ zaradi dveh novih kilogramov, celulita, ki se pojavi, če na zelo nenavaden in v resničnem življenu nikoli uporabljen način stisneš svoje stegno in narastka na pričeski, ker odlašaš z obiskom frizerja.

Kaj pa on?

Razen to, da ga že od druge polovice najstniških let skrbi, če bo po petindvajsetem letu še imel lase, ga prav tako skrbi, ko pridobi kilograme ali pa se njegov penis vede nekam čudno.

Morda mediji moških ne obremenjujejo s temi težavami na vsakem koraku, a samozavest številnih fantov trpi zaradi marsikatere telesne karakteristike. O tem ne bodo nikoli spregovoril na glas, ampak verjemi, da ga žre.

3. Mnogi moški se pravzaprav ne bojijo resnih razmerij

Fantje preprosto niso programirani, da bi se ves čas v paru vedli kot pomehkuženi zaljubljenci. To pa ne pomeni, da ti ni predan.

Morda se on le ne želi ves čas držati za roke, ko se sprehaja po mestu ali pa vsako prosto uro v dvoje rolati po parku - oziroma početi karkoli se že počne, če si zaljubljen leta 2014.

Če bi se moški kolektivno izogibali resnim razmerjem, potem verjetno ne bi imeli toliko zarok in užaljenih moških, ki se več let postavljajo na noge potem, ko jih je pustilo bivše dekle.

4. Čeprav se ob tvoji družini počuti neudobno, ne pomeni, da jih sovraži

Razumeti moraš, da mu preprosto ni udobno sedeti poleg očeta, čigar hčerko vsako noč vidi golo.

To še tako trdnega dedca nekoliko destabilizira. Zato razumi, če ni absolutno navdušen nad idejo, da gresta za cel vikend k tvojim ta starim.