3 zoprne fantovske navade, ki jih ne smeš vzeti preveč osebno

Včasih tipčki počnejo stvari, ki te spravljajo ob pamet, in takrat resno posumiš, da razmerja ne jemljejo resno. Cosmo ti razkriva tri fantovske navade, ki si jih, samo ker si punca, najbrž razlagaš narobe, in ti svetuje, kako mu pomagati, da bo vseeno malo odrasel.

3 zoprne fantovske navade, ki jih ne smeš vzeti preveč osebno (foto: profimedia) profimedia
25. 8. 2014

Kar bi lahko naredil danes, prelaga na jutri

Tvoja logika

Eno samo stvar si ga prosila, in to je, naj zamenja tesnilo v veceju. Res je, da bi ponj moral v Merkur, a vseeno! Preteklo je nekaj dni, in ker voda v veceju še vedno pušča, si prepričana, da mu ni čisto nič do tebe.

Njegova logika

To, da ni šel v trgovino in ni zamenjal tesnila (no ja, mogoče bi se moral celo pozanimati, kako se to naredi, in to je bila zanj še dodatna naloga), seveda ne pomeni, da te nima rad. To preprosto pomeni, da mu je vseeno za vece.

Tvoj naslednji korak

Namesto obtoževanja, nerganja in groženj, da mu ne boš več nikoli dala, uporabi taktiko, ki te bo veliko prej pripeljala do želenega cilja. Povej mu, da bi se popravila lotila sama, a se ti zdi tako seksi, kadar zaviha rokave in se prelevi v seksi mojstra.

Pozablja na obveznosti in obljube

Tvoja logika

Bliža se petek, on pa niti z besedo ne omeni, kdaj je rezerviral mizo v tajski restavraciji, kot ti je obljubil pred dnevi. Med tednom si ga obvestila, da si na večerjo povabila tudi sestro in njenega fanta. V njegovih mislih si daleč na zadnjem mestu!

Njegova logika

V nasprotju z ženskami si moški zapomnijo samo najnujnejše – večerja v tajski in tvoja sestra očitno res nista na seznamu njegovih prioritet, a to še ne pomeni, da je karkoli narobe z njegovim odnosom do tebe. Zakaj delaš tako paniko zaradi neke mize?

Tvoj naslednji korak

Če izrecno ne poudariš, da je nekaj zate izrednega pomena, tega njegovi možgani ne bodo nikoli spravili v predal z oznako 'nujno'. Povedano z drugimi besedami: če princesa svojih želja ne izrazi jasno in razločno, jih bo princ pozabil ustreči.

Na tvoje pripombe odgovarja s: 'Pomiri se!'

Tvoja logika

Običajno si umirjena in flegma, zato se ti zdi zelo čudno, da s tabo ne sočustvuje v trenutkih, ko si resno razburjena. Sta partnerja ali nista? Vse bolj se ti dozdeva, da mu je do druženja s tabo le v trenutku, ko je vse lepo in prav.

Njegova logika

Moški možgani so nagnjeni k učinkovitemu reševanju težav, in ne k čustvenemu razčlenjevanju, ki ne vodi nikamor. Prvi korak reševanja pa je po njegovem mnenju ta, da te pomiri, saj ni ničesar mogoče rešiti z razgreto glavo.

Tvoj naslednji korak

Obriši si solze, ker ga drama odbija, nato pa mu poglej v oči in povej, da od njega pričakuješ le to, da pet minut posluša tvoje tarnanje. Ti pač pomaga, da do konca odpreš ventile, in v tem primeru ti še najbolj pomaga njegovo sočutno uho.

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri