3 znaki, da se na nekaj pripravlja

Preberi, kako prepoznaš izdajalske geste svojega fanta – ne da bi ga karkoli vprašala, boš vedela, da je pred njim takšna ali drugačna preizkušnja.

9. 3. 2011

1. Viha si rokave.

Ta gib nakazuje, da načrtuje neko tvegano dejanje. To je lahko prvo srečanje s tvojimi starši ali samo prošnja, da svoje lepotne pripomočke, ki si jih razstavila po celi kopalnici, umakneš na svoje mesto. Karkoli že bo, lahko si prepričana, da mu ob tem ni najbolj lagodno. Če opaziš, da si rokave viha pred vajinim pogovorom, ti bo zagotovo povedal nekaj pomembnega.

2. Njegovo adamovo jabolko nemirno poskakuje.

Kadar ima pred seboj zahtevno nalogo (prijetno ali manj prijetno), pogosto požira slino, pri tem pa na njegovem vratu lahko opaziš premikanje adamovega jabolka. To je znak, da je nekoliko živčen ali da ga je strah spregovoriti – morda ni prepričan, kakšna bo tvoja reakcija na besedico na L ali pa ga skrbi, kako boš prenesla odpoved zmenka.

3. Trudi se imeti zaposlene roke.

Človek, ki nekaj skriva in tega (še) ne želi deliti s teboj, bo zagrabil najbližji predmet in se z njim malce poigral, da bo odvrnil pozornost od drugih stvari ter se zamotil tudi sam. Če pri večerji mečka prtiček ali se pred jedjo preveč ukvarja s priborom, verjetno čaka na pravi trenutek, da ti bo zaupal novice.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri