3 možni vzroki, zakaj mu ni do seksa

Si mislila, da so vsi moški vsak razpoložljivi trenutek pripravljeni na seks? Naj ti zaupamo, da tudi moškemu lahko vse skupaj ‘pade dol’.

3 možni vzroki, zakaj mu ni do seksa (foto: Profimedia) Profimedia
10. 8. 2015

Tudi če je vajino spolno življenje idealno, lahko pride do preobrata, ko se te moški noče več niti dotakniti.

Za tako redek pojav v razmerju so lahko krivi številni dejavniki od jeze do besa, preobremenjenosti in stresa, lahko pa je razlog tudi spoznanje, da nisi prava zanj!

1 Jezen je nate, ker …

Njegovo zanimanje lahko usahne, če si v njem vzbudila čustva jeze – morda si ga z besedami (tudi nevede) užalila, ali pa prebudila njegov bes z (ne)dejanji, da je izgubil vsakršno zanimanje zate.

Kaj se zgodi: Jeza je nadvladala strasti, ki je prej ogrevala vajino spolno slo.

Kaj storiti: V tem primeru ga moraš spodbuditi k pogovoru in ugotoviti, kaj teži njegovo dušo. Poslušaj, kar ti bo povedal in to zelo pozorno. V primeru, da si ga kakorkoli prizadela, se mu opraviči – napake, ki si jo storila, tako ali tako ne moreš več popraviti!

2 Preobremenjenost ga tako ubija

Tudi vsakodnevne obremenitve in stresen način življenja lahko vpliva na njegovo spolno poželenje. Če se po dolgem in napornem dnevu vrne domov, ne pričakuj, da bo po številnih sestankih pripravljen sestankovati še v postelji.

Kaj se zgodi: Njegovo telo je tako utrujeno, da ne zmore seksati!

Kaj storiti: Naj si privošči popoldanski spanec, zvečer pa mu ponudi masažo pred spanjem, da bo zjutraj pripravljen na akcijo.

3 Je v njegovem svetu dovolj prostora tudi zate?

Slabše se ti godi, če je kar naenkrat spoznal, da ne sodiš v njegov svet. Moški se namreč odločajo v trenutku – če se odloči zate, boš kraljica njegovega srca do konca življenja, v nasprotnem primeru te bo, potem ko se te bo naveličal, odvrgel kot staro cunjo.

Kaj se zgodi: Zaljubljenost ga je minila in tvoje napake, ki so mu bile prej tako ljubke, so ga začele neznansko motiti.

Kaj storiti: Če slutiš, da je tvoj moški še vedno v fazi neodločenosti, mu daj čas, da se odloči … Ne pritiskaj nanj, saj boš s tem stanje vajinega načetega razmerja le še poslabšala.

Predlagaj mu skupen vikend na podeželju, daleč stran od stvari, ki jih srečujeta v vsakdanjem življenju. Morda se bo sprostil in končno spoznal, da si le prava zanj! Nebeški užitki bodo seveda sledili že v naslednjem trenutku.

Preberi še: Zakaj se ženske podajo v zvezo s poročenim moškim? ali pa si oglej video, kako je mož ženo presenetil z novico, da je noseča!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri