13 razlogov, zakaj mora njegova zimska brada stran

Pozimi je grela njega in tvoje srce (ja, čeden je z njo, ni kaj!), poletje pa je čas za zagorela lička. Prepričaj ga, da bo čim prej prijel za britvico!

13 razlogov, zakaj mora njegova zimska brada stran (foto: Profimedia) Profimedia
1. 8. 2015

1

Opazila si, da so psički vseh vrst in obeh spolov nanj dobesedno nori. Bolj vroče je, večji trop psov vama sledi na vsakem koraku. Najprej si mislila, da je neke vrste šepetalec psom, nato pa se ti je posvetilo: njegova brada je pravi pasji bife vonjev, ki se na vročini še bolj razvijejo.

Kar približaj se mu z nosom po zabavi, na kateri so postregli z mesom in različnimi pomakami: če bi bila pareča se kužica, bi ti bilo všeč, tako pa lahko ugotoviš samo eno: brada tvojega lepotca smrdi kot hudič.

2

Poleti je zrak vroč in suh, zato se njegove lepe seksi dlake spremenijo v ščetine, na katere bi bili ponosen alfa samec tropa divjih prašičev. Ko vročini in suhemu zraku dodaš sol, si ob vsakem poljubu privoščiš piling obraza. Rezultat? Videti je, kot da bi bila na vojaških vajah, kjer si se plazila v trnovem grmovju.

3

V dneh, ki so nastopili, ljudje preživimo več časa zunaj. V naravi. V gozdu. Ob potoku. V visokih gorah! Ja, poleti so na delu naravne sile in malo te moti, da iz gozda v svoji bradi prinese še nekaj zelenja in nekaj klopov, orel, ki je krožil nad vama na Komni, pa je iskal primerno mesto za gnezdo.

brada

4

Domači (udomačeni) pajkci, molji in mušice, ki se poleti namnožijo, se bodo v višjih temperaturah iz kotov preselili v njegovo brado, kjer je vedno prijetna senca, poleg tega pa je brada mušja potovalna agencija brez primere.

5

Z daljšo brado je še vsakomur prišlo v navado stalno prijemanje, vlečenje in praskanje, pa če srbi ali ne. In večino časa res srbi, sploh poleti. Praskanje brade pa ni še nič v primerjavi s praskanjem z brado: po odkritih ramenih, plečih in rokah.

brada

6

"Tukaj si še malo bel," mu rečeš in kažeš na packo kreme za sončenje, ki jo je na zaraščenem obrazu zelo težko uporabiti. Ko te pol ure pozneje sprašuje, ali se je dobro razmazal, mu odstopiš svoje ogledalce, kot da bi bil tvoja najboljša prijateljica, in ne tip.

7

Poletne fotografije so lepe tudi zaradi odkrite, zagorele kože, ti pa si na vseh brez izjeme z Bedancem, ki je videti tako, kot da resno sovraži odbojko na mivki in druge poletne aktivnosti.

8

Skrivaj začneš pogledovati za seksi deskarji z dvodnevno bradico in sanjariti o divjem poljubljanju z njimi.

9

Ponoči te zbudi, ko poskuša od zadaj zlesti vate. Ko postane vroče, si noro zaželiš njegovega poljuba. Obrneš se in zakričiš: v temi lahko vidiš samo belo zobno pasto, ki se je velikodušno prijela njegovih kocin. Občutek je takšen, kot da si v postelji s klovnom ali Drakulo, ti pa se ne moreš odločiti, kaj te manj vzburja, prva ali druga možnost.

klovn

10

Prijelo te je, da bi mu rekla, da se ponovno vidita decembra, ker ti poleti ni do tipa, ki je videti kot težek intelektualec, ki niti na plaži ne odloži Borgesovih esejev.

11

Dan je kot nalašč za vožnjo z gliserjem. Voznik pospeši, tebe postane malo strah in priviješ se k njemu. Tisto, kar bi moralo biti varno zavetje, pa se izkaže za goščo, namočeno s pivom, trdo in smrdečo, da kar odskočiš. Čez nekaj najhujših minut v tvojem življenju, ko si bila prepričana, da te bo v nogo ugriznila velika riba, se posadka vrne po tebe in te povleče na krov.

12

Kombinacija potenja, vročine in drgnjenja je najboljši recept za izpuščaje vseh vrst, ki niso le grdi, ampak tudi zoprni ... za oba.

13

Dlake izpadajo in ostajajo vsepovsod: na milu, brisački za obraz, v postelji, na tvojem bleščilu za ustnice ... Vse bi mu oprostila, razen zadnjega.

brada

Po predlogi Laure Twiggs priredila Alja Maček

Preberi še: 3 odlični načini, kako naviješ njegovo poželenje