10 stvari, ki jih na tebi opazi v prvih 5 minutah

Verjameš ali ne, ampak fantje v prvih petih minutah, ko te opazijo, še zdaleč ne vidijo le tvojega dekolteja, ampak zaznajo veliko, VELIKO več!

10 stvari, ki jih na tebi opazi v prvih 5 minutah (foto: Profimedia) Profimedia
2. 6. 2015

Ko te prvič opazi, se začne spraševati naslednje ...

1. Zakaj govori na tak način?

Obstajajo trije različni načini govora: govor z nizkim tonom, visokim glasom in ''poskusila bom biti prisrčna s tem, ko bom zanalašč govorila z visokim, skoraj otroškim glasom''. Včasih je to lahko prikupno, vendar pa v večini primerov, ko poslušamo tak glas, le dobimo glavobol.

2. Zakaj se mi nasmiha?

Vsi padamo na seksi, lepe nasmehe, a fantje res namenimo pozornost temu, kako se nam nasmehneš. Se smehljaš vljudno, ali mu preko sobe namenjaš poglede? Morda pa si se čisto prepustila vzdušju, in imaš na obrazu ogromen nasmeh zaradi nečesa smešnega, kar je pravkar izjavil. Zadnja možnost je za nas največja nagrada.

3. V kaj je oblečena?

Lahko je mišljeno v slabem smislu (Ali doma nima ogledala? Zakaj je odšla od doma oblečena tako?) ali pa te občuduje (Wau, vesel sem, da je od doma odšla oblečena tako).

4. Ima smisel za humor?

Tvoj smisel za humor, je kot tvoj lastni otrok. Vsi otroci so si različni, ampak tvoj je tisti po katerem bi se morali vsi zgledovati. Če se ne boš odzivala na vice, verjetno nikoli ne bova postala prijatelja.

Priporočamo: 5 lastnosti vrhunskega ljubimca

5. Kaj si ogleduje?

Sledili bomo tvojemu pogledu, in si poskušali zapomniti, čemu namenjaš svojo pozornost. Morda na televizorju pri baru spremljaš tekmo, ali pa pogleduješ proti izhodu, ker bi rada odšla. Kakor koli, ravnokar smo o tebi izvedeli ogromno.

6. Ali je opazila, da je poskušam zapeljati?

Seveda bomo velikokrat pogledali v tvojo smer. Celo najbolj pristen, očarljiv, ne preveč samozavesten tip bo pomislil na seks s tabo, v prvih petih minutah, ko te spozna.

7. Kaj je ta vonj?

Če nosiš močan parfum, bodo fantje večino časa med pogovorom skušali ugotoviti po čem dišiš. ''Vanilija, cimet, sandalovina?'' Nimam pojma kaj sandalovina je, kar pomeni, da to mora biti to.

fotka

8. Do natakarja se obnašaš zelo prijazno.

Kako se obnašaš do drugih ljudi, hitro pove veliko o tebi. Ali natakarja trikrat pošlješ nazaj, da bi ti zmešal popolno pijačo, ali si super prijazna do nekoga, ki se je ravnokar zaletel vate. Takšne stvari nam hitro povejo veliko o tvojem značaju.

9. Nenehno dotikanje ...

To je lahko super stvar, ali pa izjemno nadležno. Sicer nam laskaš če se nas ves čas dotikaš, vendar pa postane nadležno, če se to dogaja neprenehoma.

10. Tvoj make up!

Moški te bodo ocenili glede na tvoj make up. Nekaterim se bodo močno osenčene oči (smokey eyes) zdele seksi, drugim pa poceni. Nobeden pa ne bo zares cenil, koliko časa ti je vzelo, da si na oči nanesla črtalo.

Napisal: Frank Kobola, prevedla in priredila Albinca Podkrižnik