Zvezdniški videz: V znamenju modnih črt

Tako je, napovedujemo črtasto modno sezono z nešteto majhnimi detajli, velikimi rožami in sladkim vonjem po poletju.

Stil meseca - Fendi (foto: arhiv proizvajalcev, Profimedia.si, Alex Štokelj, All-About-Fashion) arhiv proizvajalcev, Profimedia.si, Alex Štokelj, All-About-Fashion
11. 5. 2012

Stil meseca

Črtast 'outfit', defenitivno! Črtaste hlače, črtasta majica, črtaste balerinke, črtasta torbica, črtast klobuk... Se sprašuješ, kako bodo vse te črte izgledale na tebi? Za začetek poskusi z majhnimi detajli, kot je na primer črtasta ura ali prikupna denarnica.  Kasneje si lahko omisliš še črtaste balerinke in torbico, majico in hlače, ko pa boš skočila na obalo in našla tudi toliko poguma, da se vržeš v morje, si omisli še čraste kopalke. 

Kaj je še Cosmo ta hip?

Balerinka

Letos je izbira takšnih in drugačnih balerink tako velika, da se bo za vsako modno navdušenko našel kakšen par. Ali dva. Ali trije.

Telefon za aktivne punce 

Če si ena tistih bejb, ki si ne predstavlja živ­ljenja brez gibanja, še manj pa brez svojega mobilnika, boš navdušena nad telefonom Xperia active, ki je opremljen z zaslonom, občutljivim za dotik, odporen je proti praskam, uporabljaš pa ga lahko v najbolj ekstremnih pogojih – močno sonce, mokri prsti ali prah – za prave športnice zdaj ni več ovir!

Torba na kolesih 

Takšna torbica ni le za babice in mlajše sestrice, prava cosmo bejba jo ponosno pelje v šoping. Cosmo modni vohun je v prestolnici opazil kar nekaj bejb s takšnimi torbicami in vse so bile videti odlično!

Emkej 

MK je mariborski raper s čisto svežo zgoščenko, ki jo je poimenoval kar Šmorn. Všeč nam je, ker je v svojih tekstih zabaven in izviren, zelo poseben pa je tudi ovitek zgoščenke – slikice zanjo so namreč pris­pevali otroci. 

Tekst: Manca Čampa, fotografije: arhiv proizvajalcev, Profimedia.si, Alex Štokelj, All-About-Fashion