Zate imamo TOP trik, kako NAJLONKE obdržati na mestu (cel dan!)

Ker ni ničesar bolj nadležnega od najlonk, ki ti cel dan polzijo dol ...

Zate imamo TOP trik, kako NAJLONKE obdržati na mestu (cel dan!) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 2. 2020

So pozimi tudi tvoje zveste spremljevalke hlačne nogavice? Če jih pogosto nosiš, si se zagotovo že srečala z njihovo manj prijazno lastnostjo. Če so prekratke, te žulijo na najbolj zoprnih mestih, če so predolge, pa jih nikakor ne moreš zadržati na mestu.

Ker se tudi v Cosmo pisarni soočamo s podobnimi težavami, smo poiskale in preizkusile trike, ki jih priporočajo največje modne poznavalke. Od danes naprej se ne pritožujemo več nad hlačnimi nogavicami, prav? 

1) TRIK ASHLEY GRAHAM

Če spremljaš priljubljeno plus size manekeno Ashley, si lahko v enem izmed njenih podcastov zasledila tudi trik, ki ga novopečena mamica uporablja, ko pride do najlonk. 

Ko je tvoj pas občutno ožji od prsnega koša in bokov je jasno eno - najlonke ne bodo držale in se bodo zrolale v pasu, na oblekah pa se bodo poznali robovi.

Ashley je s svojimi sledilci delila, da najlonke zavaruje z modrčkom.

Ja, prav si prebrala! Izbira najlonke, ki so dovolj dolge, da lahko čez njih zapneš modrček ter s tem preprečiš, da bi hlačne nogavice polzele dol. Pri tem triku boš morda potrebovala pomoč, saj mora modrček pokriti celoten rob najlonk, tudi na hrbtu.

Ashley Graham Help GIF by Identity

2) ŠE EN PAR SPODNJIC

Drugi trik, ki ti bo pomagal pri tem, da hlačne nogavice ostanejo na mestu je, da preko le-teh oblečeš še ene spodnjice ali kolesarke. Ta trik je super tudi za zimske dni, saj bo dodatna plast poskrbela za še malo toplote.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: TO so najbolj trendi NAJLONKE ta hip (OMG, številka 3! 😍)
Priporočamo tudi: Si videla, kako DŽINS to sezono nosijo modne vplivnice? Hu-do!