Zaradi TEH gležnjarjev si boš želela na sneg!

Obutev z mucko je trend, ki te bo zagotovo navdušil, saj je udobna in topla, z njo pa lahko ustvarjaš res hude zimske stajlinge.

Zaradi TEH gležnjarjev si boš želela na sneg! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
24. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

Se strinjaš, da ni nič bolj zoprnega kot to, da te pozimi zebe v noge in, da moraš sklepati kompromise med tem, ali naj bodo tvoji gležnjarji topli ali lepi? Na srečo so trendi zadnjih sezon takšni, da je tudi obutev za mrzle dni in za na sneg hkrati lepa in udobna. Na mass.si boš našla res veliko hudih modelov, ob katerih ti bo zaigrala domišljija.

Letos brez mucke in poudarjenih podplatov ne gre. Nekateri modeli gležnjarjev so z njo samo podloženi, drugi pa jo imajo tudi na zgornjem delu, Tamaris gležnjarji pa so nekaj posebnega tudi zato, ker imajo nekoliko povišano peto. Malo bolj robustno, ampak ravno zato so ti čevlji samo še bolj zanimivi in z njimi boš z lahkoto korakala tudi po snegu. Za sproščen zimski stajling so popolne Steve Madden superge z mucko, ljubiteljice enostavnih in prefinjenih, a učinkovitih stajlingov pa bo zagotovo razveselilo to, da je tudi pri obutvi za hladne dni letos monokromatsko must-have trend.

Obožuješ romantične sprehode v snegu? Potem se boš zaljubila v toplopodložene gležnjarje S.Oliver z mucko in prikupnimi cofki,. Po sprehodu pa lahko razvajanje z udobno in toplo obutvijo nadaljuješ še doma, z mucko podloženimi copatki Esprit. Za piko na i pa si privošči si še skodelico vroče čokolade in dober film.

Več huuudih parov gležnjarjev poišči v fotogaleriji in na mass.si.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mass Shoes (@mass.shoes)