Zanimivo modno sodelovanje

Samsung Slovenija je ob lansiranju novega pametnega telefona Galaxy Alpha, ki predstavlja nov mejnik v razvoju naprav Galaxy, sklenil zanimivo sodelovanje. Priznana modna oblikovalka Nina Šušnjara bo za ta prefinjen in podrobno oblikovan mobilnik s kompaktnim kovinskim ohišjem oblikovala drzen ovitek.

22. 9. 2014

Ekskluzivno bo predstavljen 13. oktobra v ljubljanski Operi na podelitvi nagrad Elle Style Awards 2014 (več o nagradah in nominirancih najdete na www.elle.si/styleawards). Kako lahko "limited edition" ovitek pristane v vaših rokah, razkrijemo kmalu.

Samsung Galaxy Alpha

Nina o sodelovanju pravi: "Veselim se sodelovanja s Samsungom in hvaležna sem, da bom lahko kreativna na čisto nov in drugačen način. Tako rastem in se razvijam. Skupaj bomo napisali novo modno zgodbo."

Bernard Purkart, vodja prodaje, Samsung Slovenija o sodelovanju z Nino: "S telefonon Galaxy Alpha smo ustvarili napravo, ki spaja optimalno funkcionalnost in privlačno zunanjost. Z njo smo uzrli idealno priložnost, da se povežemo in ponudimo priložnosti mladim, izjemno kreativnim oblikovalcem iz domačih vrst. Veseli smo, da bo Nina Šušnjara izdelala drzen ovitek in zelo smo radovedni, da vidimo kakšen bo."