Zadnja sobota v avgustu bo modno obarvana

Če še nimaš planov za tisti vikend, ti predlagamo dva modno obarvana dogodka.

Zadnja sobota v avgustu bo modno obarvana (foto: shutterstock) shutterstock
20. 8. 2012
  • 1.    izbira: Vintage vikend med krošnjami parka Tabor v Ljubljani

Tudi tokrat se bodo v prijetni senci postavljene stojnice šibile pod oblačili in modnimi dodatki, ki iščejo novega lastnika. Ker se poletje počasi poslavlja, so se mnogi sodelujoči odločili, da se bo njihova poletna ponudba spogledovala z jesensko.

Preteklost boš lahko za trenutek tudi podoživela, saj te bo umetnica ličenja Čarideja z veseljem naličila v vintage slogu, fotografinja Patricija Stepanovič pa bo obiskovalce ujela v svoj analogni objektiv.

  • 2.    izbira: ARTish na Gornjem trgu v Ljubljani

Tokrat že 9. ustvarjalni festival s prodajno razstavo avtorskih del več kot 50 slovenskih ustvarjalcev. Stojnice se bodo šibile pod čudovitim unikatnim nakitom, oblačili in obuvali, pohištvom, ilustracijami, lutkami, dodatki za dom, keramiko, lesenimi izdelki in mnogimi drugimi ročno izdelanimi unikati. Potekala bo tudi izmenjava rabljenih oblačil (prineseš eno oblačilo in odneseš drugo).Ves dan se bodo vrstile številne brezplačne delavnice, tokrat tudi aroma delavnica z Nino Medved (Magnolija), kjer bomo izdelovali afrodizična masažna olja.

Se vidimo!