Z s.Oliverjevo oblačilnico do vikenda v Berlinu

Imaš smisel za modo? Se rada igraš z oblačili in različnimi kombinacijami? Potem je s.Oliverjeva oblačilnica kot nalašč zate.

12. 4. 2011

Izberi s.Oliver oblačila, jih z miško vnesi v izbrani okvir cosmo & s.Oliverjeve oblačilnice, in tako ustvarjen stajling, ki ga poimenuj tako, da ga boš v mnoštvu poslanih kasneje lažje našla in sledila, samo še shrani.

Tvoj stajling se bo avtomatsko poslal v s.Oliverjev zbiralnik stajlingov.

Vse prejete stajlinge bodo pri s.Oliver objavili na svoji Facebook strani:

Kako do zmage?

  1. poišči sliko svojega stylinga v albumu na Facebook strani s.Oliver Slovenia!
  2. dodaj svoj komentar kot vabilo prijateljem, da lajkajo tvoj styling, vendar mora ta komentar obvezno vsebovati besedilo "klikni na sliko" - glasovi na tvojem profilu namreč ne bodo šteli, štejejo le lajki pod sliko na strani s.Oliver Slovenia!

Sodeluj! Izplača se!

S svojim s.Oliver stajlingom se poteguješ za:

  • prvo nagrado: vikend paket v Berlinu za 2 osebi, prevoz z letalom in 2 nočitvi v hotelu z 3 zvezdicami
  • + štiri darilne bone s.Oliver za 40€.

Vsi stajlingi, ki bodo nastali v naši Cosmo & s.Oliver oblačilnici so seveda del nove kolekcije.

 

Nova s.Oliverjeva pomladna kolekcija

Trgovina s.Oliver je že vsa v novih, svežih barvah. Nova sezona prinaša lahkotne materiale in romantične ter igrive vzorce.

Oblikovalci kolekcije QS by s.Oliver so temo kolekcije poimenovali 'Življenje na podeželju'. Veliko je bombaža in tankih tkanin. Stylingi so narejeni tako, da se kombinirajo elegantna oblačila z 'casual' oblačili. Konec je torej klasičnih kostimov in enobarvnih kombinacij. Zapovedane so cvetlice in karo. Veliko je tudi džinsa – ne samo kavbojk, temveč tudi bluze in oblek. Linija s.Oliver Casual ponuja veliko oblačil v temno modri barvi in odtenke rjave barve. Novost so chino hlače. To so udobne bombažne hlače, ki so bile nekoč obvezni del vojaške uniforme, letos pa predstavljajo nepogrešljiv kos garderobe.

'Mornarsko & mediteransko' v trgovinah s.Oliver in s.Oliver Selection

Veliko let nazaj je Charles Trénet v pesmi morje 'La mer' opisoval magičnost oceana in od takrat dalje se modni oblikovalci vsako leta znova vračajo k mornarskemu stilu: črtam, belo modrim kombinacijam, motivu sidra in krmila.

Moda, ki jo je bilo nekoč moč videti le na azurni obali bo letos glavna modna zapoved. S.Oliver zapoveduje 3 glavne barve: belo, modro in rdečo. Letošnjo pomlad ponujata liniji s.Oliver Casual in premium linija s.Oliver Selection  kolekcijo z imenom “Mornarsko & mediteransko”. Linija Casual vsebuje majice in obleke za prosti čas, chino hlače in kratke jeans hlače, selection pa čudovite ženske in moške suknjiče v modri barvi, ki so obrobljeni z belo obrobo ali dodelani z ljubkimi rdečimi detajli – popoln styling za večerjo s kapitanom.

s.Oliver te vabi, da se jim pridružiš na krovu!