Z novo kolekcijo adidas CLIMACHILL boste uspešno trenirale tudi v vročih dneh

Znotraj nove kolekcije CLIMACHILL je adidas za ženske oblikoval privlačno športno majico za tek in trening, ki združuje najnaprednejše tehnološke pristope doslej ter omogoča revolucionarno hlajenje tudi v najbolj vročih pogojih. Omenjena majica se lahko pohvali s posebno konstrukcijo, ki prvič v zgodovini športnih oblačil upošteva edinstvene značilnosti ženskega telesa.

14. 4. 2016 | Promocijsko sporočilo

Vroči dnevi predstavljajo izziv tako za profesionalne kot tudi rekreativne športnike, saj višje temperature in vlažno vreme otežujejo treninge ter zmanjšujejo konkurenčnost rezultatov. Prav s tem namenom je adidas še izboljšal kolekcijo športnih oblačil CLIMACHILL in jo opremil z najnaprednejšo tehnologijo hlajenja doslej. Majice so tako opremljene z inovativnimi 3D aluminijastimi hladilnimi ploščicami, ki so strateško nameščene na hrbtu in vratu, s tem pa pokrivajo in hladijo najtoplejše dele telesa. Za dodatno hlajenje poskrbijo napredne ploske niti SubZero s titanom, ki prenašajo toploto stran od telesa, mikrovlakna pa zagotavljajo odvajanje odvečne vlage in ohranjajo kožo suho. Nova kolekcija tako ohranja telesno temperaturo na optimalni ravni in športnikom pomaga do maksimalne zmogljivosti tudi v najbolj vročih pogojih. Oblačila znotraj kolekcije so nastala v tesnem sodelovanju z vodilnimi športniki z vsega sveta in prestala najzahtevnejša testiranja v adidasovih raziskovalnih laboratorijih.

Spomladansko poletna kolekcija CLIMACHILL, ki sicer združuje oblačila tako za moške kot tudi za ženske, na prvo mesto postavlja prav predstavnice ženskega spola. Za ljubiteljice športa namreč prvič v zgodovini prinaša posebno konstrukcijo, ki upošteva edinstvene značilnosti ženskega telesa ter zagotavlja popolno prilagajanje in maksimalno hlajenje. Nova linija, ki tokrat prihaja v drzni paleti brazilskih barv, vključuje oblačila za tek in trening.

Te zanima? Preveri tukaj!