Wow! Tu je najbolj nenavaden TREND pomladi, in stiliste je pustil brez besed

Tega, kot pravijo, res niso pričakovali. Pa ti? 🤯

Wow! Tu je najbolj nenavaden TREND pomladi, in stiliste je pustil brez besed (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2021

Vse se je začelo s Chanelovo modno revijo za jesen in zimo 2020, ko so bile nogavice z monogramiranim dvojnim C-jem kombinirane s skoraj vsakim stajlingom na modni pisti.

Naslednjo sezono so oblikovalci in modne znamke še vedno stavili na nogavice. Marine Serre je predstavila par nogavic s svojim prepoznavnim logotipom lune; pri Saint Laurentu so ustvarili prosojne in pikčaste pare nogavic, Molly Goddard pa si jih je zamislila v čudovitih svetlih barvah.

Če ne veš, o čem govorimo, si poglej tole:

Poleg tradicionalnih nogavic je Chanel za jesen in zimo 2021 oblikoval hlačne nogavice do zgornjega dela stegen z bleščečim logotipom na vrhu.

Trendu se je pridružil tudi Daniel W Fletcher s prosojnimi nogavicami do kolen, ki jih manekenke nosijo s črnimi lakastimi čevlji.

To so najbolj udobni čevlji, ki jih bodo to poletje oboževala MODNA dekleta (uradno je!)

Modna hiša Dolce & Gabbana je predstavila prosojne nogavice skupaj z robustnimi gležnjarji z visoko platformo, medtem ko so črne nogavice pri znamki Huishan Zhang združili z usnjenimi nizkimi čevlji.

Kar želimo torej povedati je, da je modni svet to pomlad navdušen nad samostoječimi nizkimi nogavicami, s katerimi lahko popestriš videz kratkih hlač, midi ali mini oblek, kombiniraš pa jih lahko na praktično vse vrste čevljev - gležnjarje, superge in ja, tudi bulerje. 

Waw! Slovenska vplivnica delila TOP trike, kako nositi džins (preprosto a zeloo TRENDI!)

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si