VIDEO: Ula Furlan in modna urednica revije Elle razkrivata top TRENDE, kako LETOS nositi belo srajco

Ula Furlan je za vse modne navdušenke poklepetala s Petro Windschnurer, modno urednico revije Elle – govorili sta o tem, kateri so letos najbolj top trendi, kako nositi belo srajco. Pravita, da so možnosti mnogotere!

VIDEO: Ula Furlan in modna urednica revije Elle razkrivata  top TRENDE, kako LETOS nositi belo srajco (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
22. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

Bela srajca je večna klasika in obenem vedno znova največji trend. To velja tudi za letošnjo sezono. Najlepše pri njej pa je dejstvo, da jo lahko nosiš na nešteto različnih načinov in se tako prikloniš določenemu modnemu času oziroma trenutnim trendom, obenem pa ohraniš svoj osebni stil.

Bela srajca nima roka trajanja, nima starostne skupine, ki ji jo je 'dovoljeno' nositi, in obstaja veliko različnih, tudi nagajivih namigov, kako jo uporabiti, da izraziš svojo najbolj čudovito žensko in modno plat.

Ula je za shoppster.com pripravila prispevek na temo bele srajce, v katerem boš izvedela, kako jo nositi na trenutno najbolj moden način, in dobila marsikatero idejo, kako popestriti videz s to popolno oblačilno izbiro. Pa da ti ne bomo izdali preveč ... raje si kar oglej ta VIDEO in odkrij zase najbolj primeren način nošenja bele srajce.

Svojo modno radovednost lahko torej popolnoma potešiš na spletni nakupovalni platformi shoppster.com, kjer tudi najdeš bele srajce vseh mogočih blagovnih znamk, krojev in oblik. 

Vrhunska moda in najbolj znane svetovne blagovne znamke, ki jih zastopa Sportina Group, so zdaj na voljo tudi v največji integrirani spletni in TV trgovini Shoppster.

Integrirana spletna in TV-platforma Shoppster prek svoje spletne platforme uporabnikom ponuja znane in priljubljene blagovne znamke, kot so Armani Exchange, Antony Morato, Fracomina, Superdry, Silvian Heach, Morgan, Marx, Only, Vero Moda, Tom Taylor in Jack & Jones.

Sportina Group in Shoppster verjameta, da bo njuno partnerstvo v veliko korist kupcem, ki bodo lahko na preprost in hiter način dostopali do najsodobnejše in najkakovostnejše garderobe, in to v najkrajšem možnem roku, brez odhoda v trgovino.