Video reportaža z drugega dne Philips Fashion Weeka

Oglej si video, v katerem so našle svoje mesto le najbolj atraktivne video impresije z minule okrogle mize in zaključnih modnih revij prvega slovenskega tedna mode - Philips Fashion Week Slovenija 2011.

30. 10. 2011

 

Videoprodukcija: MMAML

Kamera: Gregor Zalaznik

Montaža: Danijel Čančarević

 

Zamudila neposreden 'livestream' prenos minulih Philips FW 2011 modnih revij?

Poišči posnetke v spletnih arhivih!

V prvem sklopu modnih kreatorjev so svoja dela predstavili Aleksandra Brlan, Ymocion by Vladimira Kralj (Vladimira Kralj), Tanja Zorn (Tanja Zorn Grželj) ter blagovna znamka Mango.

V zadnjem dejanju prvega dne Philips Fashion Weeka, so v nabito polni Katedrali Kina Šiška kolekcije za pomlad – poletje 2012 predstavili m*faganel (Matevž Faganel), Farandula (Mateja Krofl in Tinka Domjan), Pletenine Draž (Urša in Tomaž Draž), Firma (Sanja Grcić), AlmiraSadar (Almira Sadar) & NitiNiti (Simona Muc) ter Goodone (United Kingdom).

Z Elle & Maxi Naj stilistom se je zaključil prvi sklop prve sredine modne revije, na kateri so se predstavile Nina Šušnjara, Maja Ferme (Maja Ferme Fashion) in Nataša Hrupič (NatasaHrupic). Dvorana je pričakovano, znova pokala po šivih.

Po modni pisti Philips Fashion Weeka so se še zadnjič sprehodile manekenke v oblačilih modnih oblikovalcev JSP (Jelena in Svetlana Proković), Akulture (Alenka Globočnik) v sodelovanju z Marjeto Grošelj, Garevski (Squat), Cliché (Jelena Leskovar) in Natasa Persuh (Squat).

Oglej si posnetek okrogle mize na temo 'Oblikovalci in veliki kupci. Kako najti skupen jezik?', ki jo je vodila Urša Jerkič, gostje omizja pa so bili Alenka Globočnik, Barbara Podlogar, Matevž Faganel, Romana Kramar, Silvija Jerman, Valentina Smej Novak in drugi.

Fashionweek, 2. dan