VIDEO: Nove kopalke iz H&M obožujejo obline (da nam boš verjela, si jih je oblekla naša urednica)

Nova kolekcija kopalk H&M je narejena zato, da poudari tvoje najboljše atribute (in ja, tudi tvoje kra-sne obline). Poglej si jih! 

VIDEO: Nove kopalke iz H&M obožujejo obline (da nam boš verjela, si jih je oblekla naša urednica) (foto: Tjaša Barbo) Tjaša Barbo
2. 6. 2021

Že veš, kakšne kopalke boš nosila letos na morju? Če še nisi čisto prepričana, in če se v kopalkah ne počutiš ravno najbolje, je morda čas, da se odpraviš v H&M, kjer so novo kolekcijo kopalk posvetili trajnosti ter ženskam vseh velikosti in oblik.

Naša urednica Kaja Berlot se je v družbi svojega kosmatinčka Čupka in urednice Instagram profila Elle Slovenija, Katarine Mljač, odpravila na obalo in smuknila v kopalke, ki obožujejo obline.

Poglej, kako so videti (in kako sta v njih videti Kaja in Katarina):

Kopalke, ki jih lahko vidiš v posnetku, so del najbolj trajnostne kolekcije kopalk H&M doslej.

Kosi so namreč izdelani iz trajnostno pridobljene tkanine, ter podirajo mit, da se ženske v kopalkah ne počutijo udobno. Samozavestni kosi te kolekcije med današnjim hrupom namreč prinašajo občutek topline in umirjenosti.

Kolekcija ujame čudovito žensko moč in se osredotoča na drzne, prilegajoče silhuete, ki slavijo vsa telesa in oblike.

Klasični in ženstveni kosi so narejeni iz recikliranega poliestra, pridelanega iz tekstilnih odpadkov in recikliranih plastenk. Poleg prodora v trajnostno proizvodnjo, bodo te kopalke v spletni trgovini na voljo vse do velikosti EU 50, v fizičnih prodajalnah pa do EU 46. 

Še posebej sem ponosna na tkanine v tej kolekciji kopalk. To je naša najbolj trajnostna kolekcija kopalk do sedaj, vsi modeli pa so izdelani iz vsaj 85 % recikliranega poliestra. Tako veseli smo, da lahko tudi s to spodbudno kolekcijo kopalk ponudimo vključujoče velikosti.,” je povedala Maria Östblom, vodja oblikovanja ženskih oblačil pri H&M.

So ti všeč? Na prodajnih mestih jih lahko najdeš od začetka junija.

Video in montaža: Tjaša Barbo
Fotografija: Nike Koleznik 
Make up: Pia Kastelic 
Modeli: Kaja Berlot - izvršna urednica Cosmopolitan Slovenija in Katarina Mljač - vodja Instagram Elle
Lokacija: Vila Majda