VIDEO: Kako združiti svoj stil z modnimi trendi jesen 2016? Tole ti bo v pomoč!

Tri svetovno poznane stilistke so dobile nalogo, da na podlagi kratkega osebnega opisa po zadnjih trendih od nog do glave oblečejo Ello. V videu, ki ti zlahka služi kot vodilo pri upoštevanju modnih smernic za jesen 2016, si oglej, kako fantastični (in kako različni) modni stajlingi so nastali v okviru Pandorine kampanje za novo jesensko kolekcijo nakita.

VIDEO: Kako združiti svoj stil z modnimi trendi jesen 2016? Tole ti bo v pomoč! (foto: promocijsko gradivo/Pandora) promocijsko gradivo/Pandora
6. 9. 2016

Pandora je začela s kampanjo, navdihnjeno z edinstvenim stilom vsake ženske. Globalno praznovanje moči samoizražanja prek bogate in raznolike ponudbe nakita, kampanja z imenom The look of you raziskuje koncept osebnega stila kot vidno predstavitev naše notranjosti, navdihnjene s trendi te sezone.

V sodelovanju s svetovno poznanimi stilistkami Caroline Issa, Micaelo Erlanger in Rebecco Corbin- Murray, kot tudi z lokalnimi modnimi blogerkami in ženskami s celotnega sveta, Pandora raziskuje, kako transformirati videze te sezone z novo jesensko kolekcijo nakita.

V eksperimentalnem dokumentarnem filmu o stilu so ženskam predstavljene svetovno poznane stilistke. Nato spoznamo Ello, ki deli nekaj osebnih stvari o sebi.

Stilistke nato dobijo nalogo, da s temi informacijami pokažejo njeno osebnost preko stila, navdihnjenega z največjimi trendi sezone in poudarki nove Pandorine jesenske kolekcije nakita.

“Kar je dobro pri stilu je to, da daje možnost, da izrazite sebe in svojo edinstvenost ter jo pokažete svetu. Nakit je odličen izraz stila, saj ga lahko kombinirate tako, da ga ustvarite povsem po svoje in naredite nekaj, kar vam daje samozavest - edinstven stil je vse, kar pooseblja samozavest," pravi Caroline Issa.

Stilistke odkrivajo svoje poglede, vsak odraža ključni trend sezone, ki izpopolnjuje osebnost ženske - gotika, romantika, kovine in ženstvene rože - prikazujejo raznovrstnost Pandorinih kosov, ki poudarjajo individualnost ženske. V finalnem preobratu Ella pokaže svoj stil, ki izraža globino njene osebnosti in vključuje vodilne trende sezone.

Oglej si video:

Spoznaj stiliske

Caroline Issa

Prava moderna britanska ikona stila, Caroline ima kanadske korenine in ima kitajsko, libansko-iransko poreklo.

Ukvarjala se je z maloprodajo in menedžmentom, danes pa je poznana favoritka uličnih stilov, stalnica modnih tednov in avtoritativni glas mode preko svoje vloge modnega direktorja, samostojna moda dvakrat na leto v reviji Tank in urednica spletne revije Because.

Rebecca Corbin-Murray

Priznana modna komentatorka in svetovalka, Rebecca je začela svojo kariero kot urednica stila in od tam si je zgradila kariero mednarodno poznane stilistke od slavnih do zvezd. Rebekina edinstvena sposobnost razumevanja ljudi in interpretacija njihove osebnosti na rdeči preprogi.

Moda jo je nagradila, da dela z vrhunskimi strankami vključno z UK zvezdo Lily James (Downtown Abbey, Cinderella), Jenna Coleman, Sophie Turner in Emma Watson.

Micaela Erlanger

Svetovno cenjena in priznana stilistka Micaela ima sloves, da se s svojimi strankami uvršča na seznam najboljše oblečenih za posebne priložnosti in ustvarja stilsko estetiko, ki združuje lepoto in kaprice.

Priznava na “vintage-a-holic and glamour girl”, kar je Micaelin svež pristop k stiliranju in osebnim procesom, sodeluje s številnim strankam, kot so Lupita Nyong’o, Michelle Dockery, Olivia Munn in Winona Ryder.

Preberi še: Stvari, ki te v resnici naredijo neustavljivo privlačno ali pa Bodi del lepotne zgodbe – glasuj za lepotne izdelke leta 2016!