Victoria’s Secret Fashion Show 2012 - zakulisje s Story

Srbski izdaji revije Story je uspelo pogledali v zakulisje velike modne revije Victoria's Secret Show 2012.

Victoria’s Secret Fashion Show 2012 - zakulisje s Story (foto: Story) Story
3. 12. 2012

Njihova sodelavca, igralec in voditelj Dejan Jelača ter fotografinja Milena Rakočević, sta tako naredila enkratno reportažo, s katero bomo vsaj malo lahko podoživeli dogajanje za odrom.

Ogromna produkcija, proračun nekaj milijonov dolarjev, najbolj zaželeni svetovni top modeli, glamurozna scenografija, varnost pa taka, kot bi varovali Belo hišo in predsednika Obamo.

Vse to je dajalo vedeti, da bodo priča enkratnemu spektaklu najbolj znane znamke spodnjega perila.

Po modnih brveh so se sprehodile lepotice, ki so jemale dih - tako zaradi svojih popolnih postav kot tudi zaradi dragocenih in ekstravagantnih oprav.

S srbskim košarkarjem poročena Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Lilly Aldridge, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson, Behati Prisnloo in modeli za znamko Pink, kot sta Elsa Hosk in Jessica Hart. To so samo nekatere od manekenk, ki so pripomogle k uspehu tega veličastnega dogodka in ki so polepšale večer obiskovalcem. Na revijah Victoria's Secret so vedno tudi svetovne glasbene zvezde. Tokrat so bili to Rihanna, Justin Bieber in Bruno Mars. Zato so bile tudi pohvale produkcije in slavne Monice Mitro glasnejše kot kdaj prej.

Posebni poročevalec Dejan Jelača, fotografije Milena Rakočević, STARTRAX/MARION CURTIS