Večina žensk bi si želela enega izmed teh daril!

Ne veste kaj bi ji kupili? Nekaj kar bo prepričalo prav vsako žensko, naj bo mama, sestra, prijateljica, ljubica, punca ali žena, oči se ji bodo zaiskrile. To je tisto, kar si vse ženske želimo, pa si včasih ne upamo povedati na glas.

Večina žensk bi si želela enega izmed teh daril! (foto: profimedia) profimedia
14. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Pravi kos nakita prepriča vsako!

Naj ti zaupamo, da izbira pravega nakita zanjo sploh ni težka naloga. Iskanje pravega nakita je pravzaprav zabavno in je priložnost, da obdarovanko še bolje spoznaš. Opazuj njen okus in prisluhni njenim željam, ki jih podzavestno sporoča, ter izberi nakit, ki ustreza njenemu stilu.

Izbereš lahko lepe uhane, prefinjen prstan, unikatno zapestnico ali brezčasno ogrlico. In ne pozabi - podari s srcem!

Pandorine nebesne zgodbe za popolno darilo

Nakit PANDORA ponuja nekaj za vsakogar. Pri njih boš našla nekaj posebnega, najsi iščeš darilo za koga, ki ti je pri srcu, izbiraš kaj posebnega zase ali preprosto potrebuješ navdih. Čarobnost in skrivnostnost nočnega neba navdihuje zimsko PANDORA kolekcijo ročno dokončanega nakita. Lesketanje z bleščečimi kamni, sijočimi kovinami in zaledenelimi cvetovi, lepota preteklosti in obljuba prihodnosti se odkrije.

SIJOČA ČUSTVA
Bleščeči z vintage videzom, kot nežen lunin žarek se lesketajo brezčasni elegantni uhani in prstani, ki prispevajo dotik romantičnosti tej seriji nakita.

NEBESNE ZGODBE
Zvezdna serija modelov, ki se zgleduje po galaksijah, odkriva svetli lesk srebra in ekskluzivnih kamnov, ki osvetljujejo zimsko sezono. Blišč zvezdnih stez je
preoblikovan v valovite oblike v ključnem kosu te kolekcije - zapestnica z vstavljenimi kamni in ujemajočimi uhani.


ZALEDENELI VZORCI
Inspiracija narisane zaledenele pokrajine in okrasja, sijoči kristali in
artistični vzorci okrašujejo prstane, uhane in obeske.


KOZMIČNA LEPOTA
Izstopajoči fasetni kamni v polnočni modri barvi in lesketajoči kubični cirkoni na srebru osvetljujejo to sezono, dodajajo privlačnost in vznemirljivost dizajnu.

Za vsako žensko ob vsaki priložnosti

Na spletni strani www.pandora.net poišči popolno darilo s pomočjo njihovega iskalnika daril.