V Primarku smo našle 7 poletnih oblek, ki jih lahko nosiš čez celo leto (in za manj kot 20€)

OMG, št. 3 moraš videti! 😍

V Primarku smo našle 7 poletnih oblek, ki jih lahko nosiš čez celo leto (in za manj kot 20€) (foto: https://www.instagram.com/p/CgpHA2wN5Gs/) https://www.instagram.com/p/CgpHA2wN5Gs/
26. 8. 2022 | Promocijsko sporočilo

Kaj je boljšega od poletnih oblek? Poletne obleke, ki jih lahko nosiš skozi ceeeeelo leto! Z nekaj plastenja, dodatkov in stilskih sprememb boš svojo najljubšo poletno oblek(ic)o spremenila v nujen kos svoje garderobe. 

#1 maxi

Dolge poletne obleke s potiskom, ki jih na hitro oblečeš preko kopalk, te lahko spremljajo še dolgo v jesen. Kombiniraj jih z najljubšimi škornji do kolen in usnjeno jakno za piko na i!

#2 mala črna 

Little black dress ali mala črna obleka je tisti kos, ki te bo rešil iz vsake (modne) zagate. Ker je tako univerzalna, jo lahko oblečeš za (skoraj) vsako priložnost in ob vsakem letnem času.

#3 hlačna obleka

Obožuješ barve? Mi tudi! Rdeča barva je zagotovo ena izmed naših najljubših, zato smo na ta seznam uvrstile tudi hlačno obleko. Zelo enostaven kos, ki v hipu poskrbi, da boš videti urejena!

#4 karo

Izberi karo v moderni izvedbi. Črno-bele vzorce lahko enostavno popestriš z dodatki v ujemajočih odtenkih, 101 barvno kombinacijo pa poišči tukaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primark (@primark)

#5 lanena

Lanene obleke niso le za poletne mesece, ampak se enostavno preobrazijo v tvojo najljubšo jesensko oblačilo. Izberi nežno rumeno obleko, ji dodaj srajco ali jakno iz džinsa.

#6 vpadljiv vzorec

Obleka z opaznim vzorcem, pa čeprav v črno-beli kombinaciji, je odličen statement kos, ki pa ga lahko nosiš na številne načine. Lahko jo oblečeš samostojno in ji dodaš barve modne dodatke, lahko pa ji v jeseni dodaš puli ali čez njo oblečeš pleten pulover.

#7 džins

Pravijo, da je džins večen, in v tvoji omari ne sme manjkati niti v toplih mesecih niti v hladnejših delih leta. Spodnjo obleko iz džinsa kombiniraj s puloverjem ali jo obleci preko hlač, v le nekaj trenutkih pa jo lahko popolnoma preobrazi vpadljiv pas z zaponko.