V objemu glamurja

Drugačnost, ekstravaganca in prestiž so lastnosti, ki zaznamujejo najnovejšo linijo blagovne znamke Lisca.

2. 10. 2007

Prefinjeno perilo so v Lisci poimenovali Lisca Selection – v in ob njem pa boste uživali tako moški kot ženske. Čudovito nežni materiali bodo balzam za žensko kožo, zapeljive linije pa bodo brez besed puščale moški del navdušencev. Prestižni izbor je prvič na voljo v tokratni jeseni, zaznamujejo pa ga prefinjeni materiali, izbrani detajli, čipke, kristali …

Zgodbe zapeljevanja

Tokratne tri zgodbe zapeljevanja se vrtijo med prosojnostjo in naborki, med videzom strogosti in romantike. Tokratno jesen in zimo bodo zaznamovali Glamour, Passion in Emotion:

  • Začetek jeseni zaznamuje Glamour v čudovitem pliseju. Tiste, ki obožujete nakit in kristale, ste našle perilo zase – kristali Swarovski Glamour naredijo še bolj bleščeč - pa naj bo v črni ali modni vijolični.
  • Tiste, ki ljubite posloven stil s pridihom samozavesti in odločnosti boste navdušene nad strastnimi kroji serije Passion. Beli šivi in drobno nabrane čipke naredijo črno perilo še bolj izzivalno, večnamenski korzet pa boste lahko nosile tudi kot samostojno oblačilo – za kak prijeten večerni dogodek na primer.
  • Za praznično novoletno obdobje so v Lisci pripravili romantično prosojnost - z imenom Emotion. Nežna in prefinjeno tanka čipka livers je zaokrožena s satenastimi trakovi in kljub razkriti prosojnosti ohranja videz skrivnostnosti. Perilo je oblikovano iz klasične, a zapeljive črne čipke, tiste, ki prisegate na trende, pa si boste modele lahko izbrale v srebrni.

Vsak trenutek dneva

Izbrani detajli, čipka, prosojnost, naborki, za piko na i pa še svetleči kristali Swarovski – za romantične jesenske večere ali vroče zimske noči. V Lisci pa so že pripravili nove linije, ki bodo ženska telesa in moške oči osvajale v pomladnih mesecih.

Ekstravagantne modele boste najverjetneje prihranile za posebne priložnosti in za tiste izbrane trenutke, ko želite biti samozavestne in brezmejno privlačne.

Vse zapeljivosti željne

V Lisci pa se niso osredotočili le na srečnice z manekensko postavo, poskrbeli so tudi za seksi počutje tistih, ki potrebujete večje velikosti – nedrčke boste namreč lahko izbirale med velikostmi košaric od A do E.

Oglasno sporočilo