V lov na nove modrčke

Ustvarjalke revije, lastnice različnih košaric, so poiskale modrčke, ki povečajo prsi za osvajanja, jih zmanjšajo za obisk tašče, najbolje oprimejo za potenje ...

21. 8. 2011

Ugotovitve cosmo lova:

  • Kupovanje modrčka je projekt, ki zahteva veliko časa in energije. Vsaka od nas je v dveh urah pomerila približno 20 modelov, od katerih je bil zadetek v polno ... le eden.
  • Najprej se posvetuj s prodajalko. Poleg velikosti ji tudi povej, za kakšno priložnost iščeš modrček (za aerobiko, poležavanje doma, službo, seksi oblekico), ali hočeš prsi poudariti, jih na videz zmanjšati, kakšne materiale in barve imaš najraje, v katerem cenovnem razredu naj bo tvoj novi nakup ... Več ji boš povedala, bolj ti bo lahko pomagala.
  • Oči na pašo – končno se tudi sama odpravi pogledat, kakšni modrčki se ti ponujajo; pomeri čisto vse, ki so ti všeč – več kot jih boš preizkusila, boljši bo tvoj nakup.
  • Kabina vabi – če imaš s seboj prijateljico (super, kajti fantje so lahko preveč pristranski), jo prosi, naj ti po pravici pove za vsak model posebej, zakaj je na tebi dober in zakaj ne (na cosmo poskušanju smo bile zelo stroge in smo ugotovile, da se same vidimo popolnoma drugače, kot nas vidijo drugi).
  • Poglej, ali je z modrčkom na tebi vse v redu, prodajalko pa ‘zasliši’, ko boš prišla do favoritov – morda se bo vama s prijateljico zdel modrček kot ulit, prodajalka pa bo takoj videla pomanjkljivosti in ti prinesla večjega, manjšega ali celo drug model.
  • Preveri naramnice: če si drobne postave, bi morala imeti takšne, da jih lahko nastavljaš na svojo višino. Če pa so tvoje prsi bolj bogate, torej težke, poišči model, pri katerem se ti naramnice ne bodo zažrle v kožo.
  • Čez izbrani modrček nujno obleci vrhnje oblačilo. Pametno je, da novo perilo kupuješ v oblačilu, h kateremu bi ta modrček rada nosila – če si izbrala pravega, bo majčka čudovito stala, obleka bo na tebi kot ulita ...
  • Če si z nakupom zadovoljna, poišči še komplet hlačk za k modrčku. Koliko dni nosiš modrček, preden ga opereš? Toliko hlačk v kompletu izberi za zraven (lahko različne modele), da boš tako lahko perilo prala istočasno in barva na hlačkah ne bo zbledela prej.