V Citypark-u modni maraton, popusti in brezplačno svetovanje Lorelle Flego

V Cityparku, največjem nakupovalnem središču v Sloveniji, se bo med petkom, 19. 9. in soboto, 20. 9. odvijal pravi modni maraton. V kar šestih modnih revijah vam bodo ponudili na ogled modne jesenske kolekcije oblačil, obutve in modnih dodatkov. V modnem vikendu z modnimi revijami bo Citypark poskrbel tudi za številne popuste njihovih trgovin in lokalov, ki jih imajo več kot 125 ter nagradno igro.

16. 9. 2014 | Promocijsko sporočilo

Ekskluzivno modno dogajanje se prične s prvo modno revijo, ki bo v petek, 19.9. ob 17. uri. Na njej bodo najbolj znane manekenke in manekeni iz Hrvaške in Slovenije predstavili novosti oblačil za šport in prosti čas za žensko, moško in otroško modo. Uro zatem, torej ob 18. uri, pa si boste lahko ogledali najnovejše kolekcije oblačil za prosti čas in spodnje perilo za žensko ter moško modo.

V soboto, 20.9. ob 11. uri vam bodo modeli pričarali zadnje trende letošnje jeseni oblačil za prosti čas z žensko, moško in otroško modo. Ob 12. uri sledi modna revija za vse športne navdušence, saj bodo v ospredju oblačila za šport in prosti čas. Ob 17. in 18. uri bo nekoliko bolj prefinjena modna revija oblačil za prosti čas s pridihom elegance za žensko in moško modo.

Da ne bo manjkalo odsevov bliskavic, bodo za vzdušje modnega 'photoshootinga' poskrbeli iz podjetja Nikon, ki bodo na modni maraton iz svoje baze povabili kar 70.000 amaterskih fotografov in pripravili nagradni natečaj za najboljšo modno fotografijo.

V času modnega maratona pa bo Citypark imel tudi nagradno igro, kjer se bodo lahko obiskovalci prijavili na brezplačno modno svetovanje z Lorello Flego in si prislužili nagrado 100 evrov darilnih bonov Desetak za svoj osebni styling.

Več na www.citypark.si!