Ure, ki so obnorele modne blogerke

Si že videla ure Elixa, ki so pravi hit med modnimi blogerkami in ženskami, ki prisegajo na nekaj malo drugačnega? Še ne? Potem je skrajni čas, da jih spoznaš. V galeriji si oglej, o kakšnih urah je govora, spodaj pa ne spreglej več zanimivih podrobnosti ob njih.

20. 11. 2015
Slika 1/14
Elixa

Prisegaš na nekaj drugačnega in drznega? Si rada videti urejena, uspešna in prisegaš na kakovost? Potem so ure Elixa pravi modni dodatek zate.

Modne blogerke z urami Elixa dodajo piko na i svojemu videzu

Zaradi stilske raznovrstnosti, čudovitih paščkov in svoje unikatnosti, so jih prepoznale modne blogerke z vsega sveta. Vedno lahko namreč najdejo pravi model za svoj videz dneva.  Poleg tega ure Elixa močno pihajo na žensko dušo, saj so prepozavne po svojem ženstvenem, barvitem in privlačnem videzu. 

Svet mode jih je dobesedno posrkal vase

Po uspešnih predstavitvah v svetovnih prestolnicah mode, so ure Elixa nedavno zablestele v Londonu, na predstavitvi mladega zmagovalca priljubljenega šova Heidi Klum "Project Runway". Znamka pa je bila prisotna tudi na številnih modnih dogodkih, kjer se vselej tare svetovno znanih obrazov, kot so Elle Style Awards, Joy Trendy in Women of the Year Award.

Kvaliteta, ki ne razočara

In če pustimo videz ob strani, je izjemnega pomena kvaliteta ur Elixa, saj ustvarjalci prisegajo na najboljše materiale in dovršeno izdelavo.  Tako so ne le odličen modni dodatek, temveč tudi praktičen pripomoček, zaradi katerega boš veliko redkeje zamujala. Japonski kvarčni sistem namreč odlikuje vse ure Elixa. In paščki? Ti so brez izjeme izdelani iz visoko kakovostnega jekla, usnja ali satena.

Zdaj ti preostane le še to, da se z uro Elixa nagradiš za kakšen poseben dosežek, si jo privoščiš za bolj izdelan videz ali si jo zaželiš za rojstnodnevno ali božično darilo.